Тежкотоварните на спрей с дюза за маркуч, ръчна дюза с високо налягане за поливане на растения и тревни площи, почистване на автомобили

Градински принадлежности

w450423

В наличност

23.12лв.
43.61лв.

Тежкотоварните на спрей с дюза за маркуч, ръчна дюза с високо налягане за поливане на растения и тревни площи, измиване на автомобила 1. 8 режима на пръскане - душ, мастилено-струйни, плосък, пълен, мъгла, централно, напредналите заострени, ъглов, долно оттичане, 1/2 вертикално.Независимо от това, дали имате нужда от струя под високо налягане за почистване на твърда повърхност или мек душ за измиване на вашето куче, 8 модели ще ви помогне във всичко.

2. Този спрей за маркуч също ви позволява да регулирате разход на вода с помощта на писалката. просто завъртете конб, за да се постигне точно разхода на вода.

3. Меко покритие и предно пистолетен спусъка с плетене на една кука, лесен за използване и стъпка комфорт.

4. Предварително събраното гумено уплътнение с о-пръстен предотвратява изтичане на вода.

5. Идеален за поливане на градински растения и тревни площи на открито, почистване на вътрешни дворове, миене на коли, игри за деца и къпане на домашни любимци.

Материал: пластмаса

цвят: черен

Съдържание на пакета:

1 х воден пистолет за високо налягане

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Отзиви на купувачи

Добави мнение

Технически характеристики

  • Произход: Континентален Китай
  • Вид опаковка: помпа