Тайната Градина Знак Ретро Ретро Печатни Дървен Декор Градински Декор за Външна Цветята у дома Знаци Двор Празничен декор за външна

Градински принадлежности

w461993

В наличност

38.90лв.
77.80лв.

Описание:

Добавете нотка на индивидуалност на вашата градина с помощта на нашите декоративни улични табели!Размер 20*10*0.3 вижте, те са лесни за използване и не изчезват.Тези знаци ще са малко забавление в живота си и ще бъде отличен подарък за себе си или колеги-любители на градинарството.

Спецификация:

Име: Градински знаци, декоративни външни

Материал: топола

Размер: (приблизително)20*10*0.3 см/7.87*3.94*0.12 инча

Тегло: (приблизително) 27 г

Слоган: Моята красива градина

Опаковъчен лист:

Градински декоративни стикери външните * 1

Каишка * 1

Забележка:

1. Поради различни ефекти дисплей и осветление действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката.Благодарим ви!

2. Поради ръчно измерване се допуска отклонение в 1-3 виж

Вижте по-подробна информация за продукта

1. Чудесен подарък за себе си: дали Искате да се поглезите или да изненадате близките си, тази красива табела с градински интериор от дърво - чудесен подарък, който може да бъде издаден в съответствие със собствените си слоган и стил.

2. Висококачествена градинска украса: Умело изработени от дърво топола, нашата красива табела Garden Wood Decor е различна здравина и трайност.Това е идеалното бижу за градината размер 20*10*0.3 см дълги години ще прослави любовта си към градината.

3. Подобри атмосферата градина: Нашата дървена декоративна знак за цел да създаде топла и гостоприемна атмосфера в градината.Този лесен за употреба интериор, направени от канап, е идеално място за вашия оазис на открито.

4. Превъзходна технология: Украсяват интериора на вашата градина с помощта на нашата означения wood декор, оборудван с превъзходна технология, която предпазва от избледняване на цвета, показва уникални и красиви печатни модели, идва в комплект и осигурява богата цветова гама, без никакви компромиси.

5. Подобрете външния си вид: Подходяща за входната врата и в други случаи, този красив градински дървен интериор допринася за забавление в живота си благодарение на широкото прилагане и очарователен дизайн.

Отзиви на купувачи

Добави мнение

Технически характеристики

  • Номер на модела: Градински декоративни марки
  • Материал: стъкло
  • Произход: Континентален Китай