Пръчици за торове 18 бр. Шипове за подхранване на стайни растения, колове за вечнозелени торове, шпайкове за хранене на улични растения да цъфтят и зеленина

Градински принадлежности

w480502

В наличност

5.90лв.
11.80лв.

Запознайте се с нашите пръчки за тор!Те съдържат комбинация от хранителни вещества, необходими на растенията за здравословен растеж.Нанася се директно в корените на растенията за подобряване на усвояването на хранителни вещества.Идеален за широк спектър от култури, като овощни дървета, зеленчуци, цветя, билки, грудки и коренища.

Технически характеристики:

Размер: 60* 72 mm/2,36 * 2,83 инча

Нето тегло: 20 грама

Област на приложение: подходящ е за отглеждане на плодни дървета, зеленчуци, цветя, билки, грудки и корени и други различни култури.

Опаковъчен лист:

1 кутия x шпайкове за растително хранене (18 броя)

Внимание:

1. Поради ръчно измерване на размер, може да има малка грешка.

2. Поради различни монитори цветовете може да се различават малко.

Вижте повече детайли за продукта

1. Лесна употреба: Внимателно преработени шпайкове за растения, за да предоставят липса на стрес, когато се грижат за растенията.Просто нанесете на корените на растения за директно хранене - не трябва да се смесват, за да пие или да се полива.Получавате по растежа на растенията и опростете работата в градината.

2. Превъзходна храна на растенията: Благодарение на уникалната смес от органични торове, микроелементи и разнообразни хранителни вещества, необходими на растенията, нашите шпайкове за растения осигуряват несравнимо хранене. Очаквайте на интегриран и балансиран режим на хранене, което допринася за здравословен растеж, осигуряване на цъфтеж на вашата градина през целия сезон.

3. Ефективното използване на хранителни вещества, Благодарение на използването на нашите растителни хранителни бодли на растения могат по-добре да абсорбира и използва хранителните вещества, намаляване на количеството на отпадъците и подобряване на общото здравословно състояние.Пряко усвояването на корените води до высокоэффективному потребление на хранителни вещества.

4. Лесно хранене на растенията: Нашите шпайкове за растително хранене са идеални за тези, които притиснат във времето или начинаещ в градинарството.Тези шпайкове улесняват тор за вашите растения, като ви спестява ценно време и енергия, като същевременно осигурява необходимите хранителни вещества за здравословен растеж.

5. Практичност при употреба: Нашите шипове за оплождане, са подходящи за овощни дървета, зеленчуци, цветя, билки, грудки и коренища, допринасят за ускореното усвояване на хранителните вещества за по-бърз и силен растеж и увеличаване на добивите.

Отзиви на купувачи

Добави мнение

Технически характеристики

  • Тип: Калиев Хлорид
  • Други имена: Хранително тор
  • Произход: Континентален Китай