Торбички за отглеждане на растения, дебели торби за отглеждане на картофи, Галони градински зеленчуци, чанти за отглеждане на плодове на открито, за галон за засаждане на стайни цветя

Градински принадлежности

w470906

В наличност

22.09лв.
44.20лв.

Основни моменти:

1. Здрава конструкция: Нашите чанти за отглеждане са изработени от висококачествени нетъкан текстил, който е силен и издръжлив, осигуряване на устойчивост и стабилност на вашите растения.Те също са за многократна употреба, така че можете да ги използвате сезон след сезон.

2. Необходим е добър дренаж: Нашите чанти за растенията, изработени от дишаща материя, която позволява да се отвръща на излишната вода и да циркулира въздух, за предотвратяване на преовлажняване и загниване на корените.Това създава здравословна среда за просперитета на вашите растения.

3. Здрава дръжка: Тези пакети за отглеждане на растенията притежават висока носеща способност и удобна дръжка, която улеснява тяхното движение.Можете да премествате вашите растения без никакъв проблем с помощта на преносими кошари.

4. Удобно съхранение: на Тези пакети за отглеждане на растения може лесно да се сгъва и съхранява, когато те не се използват, спестявайки ценно пространство, и което ги прави удобни и практични за всеки градинар.

5. Широко приложение: Тези пакети са подходящи за отглеждане на различни зеленчуци и плодове, като моркови, репички, люти чушки, лук, засадят домати, ягоди и садете картофи.Можете да се насладите на най-пресните и органични продукти за дома.

Описание:

Тези тъкани торби за отглеждане са изработени от нетъкан текстил, който осигурява добро отводняване и циркулация на въздуха за вашите растения.Те са оборудвани с преносим дръжка за удобство се движат и могат лесно да бъдат подредени за съхранение.Идеален за отглеждане на моркови и други зеленчуци на малки площи.

Технически характеристики:

Материал на продукта: висококачествена нетканая плат

Списък на продуктите:

Тъкани торби за отглеждане * 5 бр.

Отзиви на купувачи

Добави мнение

Технически характеристики

  • Материал: Растителни влакна
  • Тип: Торбички за отглеждане на
  • Номер на модела: Тъканта, чанта за отглеждане на
  • Тип комплект: ДА
  • Произход: Континентален Китай