200 бр. Регулируеми Спрей, Латунная Запотевающая дюза, Дюза за Мини-капково напояване на градината, Напоителен спрей

Градински принадлежности

w483020

В наличност

65.31лв.
110.69лв.

200 Бр. регулируема дюза, латунная запотевающая наставка, распылительный разбрызгиватель за мини-капково напояване на градината, напоителен спрей

Поддръжка на дропшиппинга и търговия на едро.

100% Оригинални и добро качество с безплатна гаранция след продажбата.

Отличен за селското стопанство, тревни площи, градина, тераса, оранжерии, замъгляване на басейна, охлаждане/мъгла за напояване, поливане, овлажняване, охлаждане тераси, напояване (поливане на цветя, билки, зеленчуци)

Ефективен дизайн на клапан против капки, наистина останавливающего капание при прекратяване на пръскане, за да се избегне рани на растенията се дължи на капки.

Идеален продукт за овлажняване и охлаждане високо качество на цветя в оранжерии, ферми, фабрики и т.н. Мини-спрей с една дюза осигурява по-равномерно разпределение на частиците мъгла.

Тип: пръскачки

Работно налягане: 1,5-3 кпс

Диапазон на разхода на: 0,2-0,7 л / мин

Връзка: маркуч с тръба с диаметър 1/4 инча /или маркуч с диаметър от 4-7 мм (вътрешен диаметър 4-5 мм)

Цвят: златен

Материал: месинг

Осъществяване съдържание:

200 x дюза за замъгляване

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

За нас

Ние предлагаме добър продукт на по-добра цена, ние подкрепяме едро поръчка/директна доставка

1. За поръчка на директна доставка, моля отбележете "поръчка на директна доставка", ние расставим приоритети.

2. За поръчки на едро/директни доставки, ако имате някакви идеи за цени или опаковане, моля, свържете се с нас предварително, ние ще ви предоставим най-доброто обслужване, за да удовлетворим вашите изисквания.

За плащане

Ако имате някакви проблеми при плащане, моля, свържете се с Центъра за обслужване на клиенти www.waxadvice.com, за да помоля за помощ:

За доставка

1. Ние ще ви изпратим поръчки възможно най-скоро в рамките на 2-5 дни (с изключение на почивните дни и на националните празници), след като вашето плащане ще бъде завършен в нормален режим.

2. Моля, посочете пълен адрес на доставка с валиден номер на телефон и пощенски код, особено на купувачи от Русия и Беларус, моля, потвърдете вашето пълно име.

3. Моля, обърнете внимание, че ние не носим отговорност за митнически такси.Моля, следвайте митническото оформяне на себе си.

4. Ние предлагаме както писмото, така и експресна доставка.За повечето страни пощенска доставка отнема около 25-35 работни дни, а за някои страни, като Бразилия, Перу, по-дълго.

Експресна доставка включва DHL, EMS, www.waxadvice.com Premium Доставка и специални линии, като Aramex.Това отнема около 7 дни.(Това ще доведе до забавяне, ако във вашата страна се сблъскате с някакви проблеми, стачката на работниците, метеорологични проблеми и така нататък.)

Отзиви на купувачи

Добави мнение

Технически характеристики

  • Произход: Континентален Китай