Кошница за Электровелосипеда, Водоустойчив Кошница за велосипед на преден кормилото, Сгъваема Преносим кош за ръце Със светлоотразителни ивици за скутер

Аксесоари за велосипеди

w1211

В наличност

17.86лв.
28.81лв.

Кошница за электровелосипеда, водоустойчив кошница за велосипед на преден кормилото, сгъваема преносим кош за ръце със светлоотразителни ивици за скутер

Основни моменти: 1. Дълготрайност на употреба: Тази велосипедна количката е изработена от брезентовой тъкан, който е водоустойчив и е подходящ за всяко време.Тя има повишен конци за увеличаване на силата и сигурността на закрепване на кормилото.

2. Преносима и сгъваема: Чрез сгъване на конструкцията тази велосипедна количка е лесна и удобна за употреба.Можете лесно да го, когато не се използва, или се отделят от волана.

3. Допълнителна безопасност: Тази велосипедна кош за предна бустер има светоотражающей лента, която осигурява видимостта по време на нощно каране и гарантира вашата сигурност на пътя.

4. Лесен за използване: Вие можете лесно да използвате тази кошница и да получите своите стоки благодарение на конструкцията с две куки-ципове.Можете бързо и уверено отваряне и затваряне на количката.

5. Универсален дизайн: Тази велосипедна кошница представлява аксесоар, с двойно предназначение, който може да се използва като кошница за ръка или пред количката за волана.Можете лесно да прикачите или изключете я от велосипед, което дава повече възможности за ежедневни дейности.Искате ли да отидете за пазаруване, пикник или на работа, тази количка ще направи вашето пътуване удобно и приятно.

Технически характеристики:

Размер:

Дълъг: (приблизително) 24 * 48 см/ 9,45 * 18,9 инча

Кратък: (приблизително) 24 * 23,5 см/ 9,45 * е 9.25 инча

Натоварване: около 10 кг

Цвят: черен

Аксесоари: метална рамка + холщовая чанта

Опаковъчен лист:

Предната кошница за велосипед * 1

Отзиви на купувачи

  • Анонимен
    2023-07-22

    Добре приет. Аз използвам е с наистина. Вие не можете да посочите това в опаковка? Това е неприятно, защото ми се струва, че идвам на себе си.

Добави мнение

Технически характеристики

  • Произход: Континентален Китай
  • Име: Велосипедна кошница на преден волана
  • Аксесоари: метална рамка + холщовая чанта
  • Функция: С капак
  • Цвят: Черен
  • Номер на модела: Велосипедна кошница на преден волана
  • Тип: чанта на волана
  • Директен доставка: Поддръжка