Каране на Фарове ZK40 Ультраяркие Велосипедни Фарове USB Акумулаторни Колоездене, стопове Червен/Син/Бял 7 Режима на Осветление на МТВ Нощен Езда

Аксесоари за велосипеди

w227784

В наличност

25.34лв.
42.24лв.

Описание на продукта:

Led фенерче 0109 - това е универсално и компактно осветително решение, което е идеално за различни ситуации.Благодарение на няколко режими на осветление, здрава конструкция и удобни варианти за зареждане, този фенер е незаменим инструмент за всеки любител на активна почивка или комплект за подготовка за извънредни ситуации.

Основни моменти:

- Компактен и лек: този фенерче с тегло общо 61 г лесно носене и съхранение в джоб, раница или жабката.

- Няколко режима на осветление: Фенер е снабден с 7 различни видове осветление, включително бяла светлина, червен светофар и синя светлина.Тези режими осигуряват гъвкавост за различни ситуации и могат лесно да бъдат коригирани с натискане на бутон.

- Здрава конструкция: Изработени от висококачествена ABS-пластмаса и силикон, този фенер е проектирана за работа в тежки условия на използване на открито.Здрава конструкция гарантира дълготрайност и надеждност.

- Удобна за зареждане: вградена батерия може лесно зареждане с помощта на кабел Micro USB.Кажете сбогом на постоянна покупка и подмяна на батерии.

Предимства:

1. Универсално осветление: Led фенерче предлага комбинация от бяло, червено и синьо светлина, като се гарантира, че ще имате подходящо осветление за всяка ситуация, като например къмпинг, туризъм, прекъсване на електрозахранването или аварийни ситуации.

2. Повишена сигурност: режим на червено осветление може да бъде особено полезен за запазване на нощно виждане или сигнали на околните за вашето присъствие в условия на слаба осветеност.

3. Лесна употреба: фенер е снабден с натискане и задържане на превключвателя, обезпечаващи бързо активиране и деактивацию.

4. Преносимост: лек и компактен дизайн позволява лесно да го носите със себе си, където и да отидете, като се гарантира, че винаги ще бъде надеждно осветление под ръка.

Отзиви на купувачи

Добави мнение

Технически характеристики

  • Източник на захранване: Батерия
  • Инсталация настаняване: Волан
  • Произход: Континентален Китай
  • Името на марката: mixxar