Стойка за мобилен телефон за велосипед от алуминиева сплав, устойчив на удари скоба за колоездене телефон с винт 6 мм, Амортизирующая ленти за закрепване на штоке/кормилото

Аксесоари за велосипеди

w129130

В наличност

6.29лв.
12.60лв.

Велосипеден държач за мобилен телефон От алуминиева Сплав, Противоскользящий Велосипеден Държач за мобилен телефон, Противоударная Навигационна поставка за телефон, Въртяща се с винт 6 мм, Амортизирующая тампон за закрепване на штоке/кормилото

Характеристики:

1. Определяне на волана: за Монтиране на велосипед штанге дава възможност за лесно инсталиране, което спестява място на кормилото.Може да е подходящо да се установят на креплении на кормилото, без да заема допълнително място, което осигурява липсата на смущения при инсталиране.

2. Надеждна съвместимост с винт 6 мм: Разработен с винт 6 мм, този държач за мобилен телефон за мотор осигурява висока степен на съвместимост, което го прави подходящ както за пътнически, така и за планински велосипеди.Може да се инсталира независимо от модела на мотора, осигурява гъвкави възможности за използване.

3. Завъртане база за монтаж под различни ъгли: Велосипеден държач за мобилен телефон е снабден повратна основа, която се поддържа монтаж на най-различни ъгли.Това осигурява гъвкаво позициониране с оглед на различните предпочитания и осигурява оптимална видимост и достъпност.

4. Устойчива на плъзгане амортизирующая подплата за защита на телефона: Оборудван с плъзгане ударопоглъщащ покритие, този велосипеден скоба за телефон осигурява здрав захват на телефона си, без да причиняват никакви щети.Гума устойчива на плъзгане панел предотвратява появата на драскотини или следи на вашето устройство, осигурявайки му сигурност по време на пътуване.

5. Издръжлив материал, от алуминиеви сплави: Изработена от алуминиева сплав, тази навигационна поставка за телефон водоустойчив и устойчив на корозия.Здрава конструкция осигурява дълготрайност, като предотвратява образуването на ръжда с течение на времето.Благодарение на високото качество на материалите, тя има по-дълъг живот в сравнение с други елементи.

Спецификация:

Произход: Китай

Тип: планина за колоездене телефон

Материал: алуминиева сплав

Съвместим размер: подходяща за устройства с ширина 5-10 см

Тегло: около 132 грама (закопчалка за штоке)/147 грама (за монтиране на волана)

Позицията на инсталация: за закрепване на штоке/кормилото

Цвят (по избор): червен/черен/сребрист

Забележка:

Поради различни монитори и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, представени на снимките.Благодарим ви!

Моля, позволете отклонение в измерването на 1-2 см от ръчно измерване.

1 х стойка за мобилен телефон за велосипед

Отзиви на купувачи

Добави мнение

Технически характеристики

  • Материал: Алуминий
  • Произход: Континентален Китай
  • Капацитетът (натоварване): 800 г
  • Тип: Закопчалка за Колоездене телефон
  • Името на марката: MOJOYCE