Дождемер 7-инчов Външен Декоративен Спирала Метална Рамка Колибри Дождемер С Колове Дождемерная Тръба За Палуби Ограда на Двора

Градински принадлежности

w482183

В наличност

22.52лв.
45.06лв.

Описание:

Дождемер Колибри - практичен инструмент за измерване за вашата градина, стабилен и издръжлив.

Спецификация:

Заглавие: дождемер Колибри

Материал: стъкло и метал

Размер: както е показано на фигура

Тегло: около 240 г

Опаковъчен лист:

1 * Дождемер колибри

Вижте повече детайли за продукта

1. Точно измерване на: Градински стъклен дождемер е лесно считываемую скала и точни измервания, а също така ви помага да измерване на количеството валежи. Дължината му е около 7 сантиметра.

2. Лесна инсталация: 7-инчов дождемер е снабден с метален градина дял, който може да бъде инсталиран на оградата, сноп, палубата и воткнут в земята, лесен за инсталиране и поддържане на стабилност.

3. Лесна за почистване: дождемер новости Колибри могат да се почистват, като изливане на вода след всеки дъжд или отсоединяя от метална рамка и пречистване на изменението на телефона дъждомер.

4. Температурна устойчивост: Дождемер с пръстен, оценен на обхвата на сорта от -4 (-20) до 212 (100), което позволява да не се страхува от силен вятър и дъжд и лошо време.

5. Висококачествен материал: Изработен от висококачествен метал и стъкло, външната дождемер 7 инча не е лесно да се прекъсне и петно, здрав за по-дълъг срок на експлоатация.

Отзиви на купувачи

Добави мнение

Технически характеристики

  • Произход: Континентален Китай
  • Материал: Метални
  • Тип: Комплекти за поливане