Автомобилна Мрежа за съхранение на тавана, Таван Окото, Авто Тавана на Карго Органайзер, Дизайн на мобилната мрежа, Таван мрежа за съхранение на камион

Аксесоари за интериора

w396450

В наличност

6.42лв.
12.87лв.

Описание:

Тази автомобилна великолепна мрежа за съхранение на вещите - интелигентно решение за организиране на интериора на вашия автомобил.Тя има дизайн с катарами, която издържа на удари с тежки предмети и ги предпазва сблъсък.Дизайн на мобилната мрежа ви позволява да поставите дрехи, играчки, закуски и др.Лесно се установява и отстранява.

Технически характеристики:

Име на продукта: Транспортна мрежа на тавана на автомобила

Приложимо: Отнася се за модели с 4 дръжки в стандарт на оригиналната покрива

Стил: двупластова мрежа с цип на покрива, двупластова подобрена мрежа за покрив

Размер: около 70 * 50 см

или

Около 80*55 см

или

Около 90 * 65 см

Материал: смесовый

Списък на продуктите:

1 * Транспортна Мрежа на Тавана на автомобила

Бележки:

Моля, нека грешка 0,5 см/0,20 инча поради ръчно измерване.

Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта, надявам се, вие можете да разберете.

Вижте по-подробна информация за продукта

1. Компактно решение: Тази автомобилна таванна транспортна мрежа ще ви помогне пълноценно използване на пространството в колата си.Той разполага с двойна конструкция за съхранение, която осигурява голямо пространство за съхранение на вашите вещи.

2. Лесна инсталация: лесно инсталиране и премахване благодарение на дизайна с защелкивающейся ключалката, която не изисква пробиване или залепване.Таванна транспортна мрежа също е с висока носеща способност, която може надеждно да задържите вашите предмети.

3. Дизайн на джоба: с тази мрежа за съхранение на тавана на колата е повече никакви пълзящи или падащи предмети в колата си.Тя е дизайн на джоба и двойна закопчалка-цип, който защитава вашите вещи и ги предпазва сблъсък.

4. Здрава еластичност, Благодарение на дизайна с окото на мрежата тази носи етикет за услугата транспортна мрежа за кола може да се разтягат и да се адаптира към различни форми и размери елементи.Тя е направена от висококачествен материал, който е устойчив на деформация и счупване

5. Широкото използване: С помощта на този автомобил монтаж на таван хранилище можете лесно да съхранявате дрехите си, одеяла, възглавници, играчки и още много други на покрива на колата си.Това е чудесен начин да спестите място в багажника и да не се претрупва колата.

Отзиви на купувачи

Добави мнение

Технически характеристики

  • Тип: Чанта за съхранение на слънчеви очила
  • Вид на материала: Разход
  • Произход: Континентален Китай