Авто вентилационна (противовакуумна) канална скоба за Освежителя на въздуха, се Стяга за излизане на климатик във формата на Очите, Авто вентилационна (противовакуумна) канална скоба, за да Дифузьор, Сладък Декоративен Климатик

Аксесоари за интериора

w407803

В наличност

47.05лв.
94.12лв.

Авто освежители за въздух с вентилационни скоби: Насладете се на свеж и релаксиращ аромат в колата си с помощта на тези вентилационни скоби.Те са лесни за монтаж и не изискват огъване или усукване.Те са подходящи както за хоризонтални, така и вертикални вентилационни отвори и могат да бъдат регулирани под правилния ъгъл.Те са също широко се използват в системи за кондициониране на въздуха у дома и в офиса или дори в градинарството.Тези вентилационни скоби са идеално място за вашето семейство и приятели, които обичат приятен аромат в своето обкръжение.

Спецификация:

Име на продукта: Освежители за въздух с вентиляционным клипс

Материал: ABS + желязо

Размер: около 4,5*4,5* 5 см/1.8 * 1.8 * 2 инча

Опаковъчен лист:

Освежители за въздух с вентиляционным скоба * 1

Забележка:

Поради различния осветление и настройки на екрана, цветове на продукта може леко да се различават от представените на снимките.

Поради разлика в ръчен измерения, моля, имайте предвид разликата в размер на 1-2 виж

Вижте по-подробна информация за продукта

1. Траен: Нашите вентилационни скоби за ароматизатори изработени от трайни и безопасни за използване на материали, които не се огъват и не се разпадат лесно.Те се различават фини довършителни и не се надраскат колата.Те също не потъмнява и не изчезват с времето, така че винаги да изглеждат нови и стилни.Нашите вентилационни скоби, изчислени за по-дълъг живот и подобряване на външния вид на вашия автомобил.

2. Весела и релаксираща: Тези автомобилни ароматизатори с вентилационни отвори са с прекрасен дизайн и ярки цветове, които да създадат положителна атмосфера в колата си.Те също така ще покаже своя характер и щастие, едновременно успокоява вас с приятен аромат.

3. Лесното нанасяне: Можете да регулирате интензивността на аромата, въртяща се скоба.Независимо от това, дали предпочитате фин или силен аромат, нашите вентилационни скоби са подходящи точно за вас.Съвместими с повечето автомобили, нашите вентилационни скоби ще направят шофирането по-приятно.

4. Изискан подарък: Независимо дали сте автолюбителем или не, ще се радвате на този освежители за въздух с вентиляционным клип, който можете да дадете на своите приятелки като вежлив и изискан подарък.

5. Широко приложение: Тези вентилационни скоби ще прославят вашия автомобил със своите забавни форми и свежи аромати.Можете да изберете от различни класове, в съответствие с вашия вкус и настроение.Тези вентилационни скоби също се поддават на адаптиране и могат да бъдат използвани в други места, като например домашен климатик, офис климатик или градинарство.Те са подходящи за различни вентилационните отвори на автомобила и са лесни за обличане.

Отзиви на купувачи

Добави мнение

Технически характеристики

  • Произход: Континентален Китай