Накрайник за душ с високо налягане С Регулируема въртяща се на 360 градуса, 5 режима на работа, Накрайник за душ, Водосберегающая накрайник за душ, аксесоари за баня

Подобрения в дома

w3727

В наличност

18.69лв.
37.38лв.

Bullet P anointed:

1. Гъвкави режими на душата: Тази наставка за душ с пускането на вода с пета на предаването, което ви позволява да избирате различни опции за вземане на душ.Можете да се регулира подаването на вода в различни предавки в зависимост от вашите нужди и предпочитания.

2. Намаляване на запушване: Накрайник за душ с вграден филтър, който пречиства водата и премахва замърсяванията, удължаване на срока на експлоатация на накрайник за душ и предотвратяване на запушване.

3. Висококачествени материали: Изработена от здрав ABS-пластмаса, тази наставка за душата е здрав за по-дълга употреба.Тя също така е водоустойчив и не податливи на корозия, така че не е нужно да се притеснявате за протечке.

4. Разпределителен високо налягане: Благодарение на модерната технология на херметизация, тази наставка за душата осигурява плавен и мощен поток от вода, едновременно намаляване на консумацията на вода и спестяване на пари.

5. Грижа за отрицателни йони: Отделяне на отрицателни йони във водата, тази наставка за душ може да се подобри качеството на въздуха в банята, да ви направят здрави и красиви и да се отпуснете след дългия ден.Тя също така може да се освободите от стрес и умора, оставяйки ви свежи и заредени с енергия.

Описание:

Насладете се на различните усещания на душата с тази приставка за душ с високо налягане.Той е оборудван с филтър за отстраняване на замърсявания от водата и предотвратяване на запушване.Издръжлив материал осигурява продължителна употреба и лесна за почистване.Технологията за нагнетяване под високо налягане, създава мощен спрей, който може да се освободите от стрес и умора.

Спецификации на продукта: 1. Име на продукта: Филтър дюза за душ с пет скорости

2. Материал: ABS

3. Процесът на: машина за леене под налягане

4. Режим на излизане на вода: режим на сърфиране, режим на дъжд, pulse режим

5. Цвят на продукта: сребрист, черен

6. Размер на продукта: 23 см * 13 см. * 8 см

7. Тегло на продукта: 250 г

Списък: накрайник за душ с високо налягане * 1

Отзиви на купувачи

Добави мнение

Технически характеристики

  • Това е интелигентно устройство: No
  • Покритие на повърхността: Няма
  • Номер на модела: Накрайник за душ с високо налягане
  • Накрайник за душ: Водосберегающие накрайник за душ
  • Произход: Континентален Китай
  • Форма на душата: Кръгла
  • Стил: С една глава
  • Материал: ABS-пластмаса
  • Тип: Фиксиран тип на завъртане
  • Тип инсталация: Ръчно определяне на