Набор от сливных тръби, мивки, Защита от запушване, сливное устройство за мивка, Бързо отводнителни, дренажни маркучи за мивки, монтаж, без инструменти, кухненски принадлежности

Подобрения в дома

w10217

В наличност

3.21лв.
6.42лв.

Универсален прибиращ за дезодорант, Защита от запушване, Телескопична канализационна тръба срещу мирис, Бърз дренаж, Тръба за източване на водата в мивката, монтаж, без инструменти, Аксесоари за тръбопроводи,

Характеристика:

1. Висококачествени материали: материал на нашия комплект сливных тръби за мивки от неръждаема стомана + PP + ABS, осигурява дълготрайност и устойчивост на корозия, корозия и напукване, като се гарантира, че той ще издържат на продължителна употреба.

2. Защита от запушване и блокиране на мирис: Резервоар за вода със защита от запушване в нашия выдвижном шланге за дезодорант събира косми и отпадъци, предотвратяване на попадането на засоров и неприятни миризми в водосточную тръбата, осигуряват на потребителите по-чиста и гигиеничную среда.

3. Функция за ароматизация: Дезодорирующая в сърцевината на нашия канализационного на маркуча автоматично премахва и блокира неприятни миризми, когато не се използва, като запазва въздуха свеж и чист.

4. Бърз дренаж и надеждна връзка: Бърз дренаж на нашия тоалетна устройство за пране и гъвкав дизайн го правят подходящ за различни видове мивки, като предоставя на потребителите удобно и ефективно решение за задоволяване на техните нужди в дренаж.

5. Монтаж без инструменти: Проста и удобна конструкция телескопична на тръбата за защита от неприятна миризма нашите мивки осигурява лесен монтаж без използване на инструменти, спестявайки време и усилия.

Спецификация:

Сертифициране: ЛИПСВА

Произход: Китай

Тип: Балотажа

Начин за източване на пода: тип ароматизация

Материал: пластмаса

Приложение: Мивка

Номер на модел: Комплект сливных тръби за мивки

Име: Набор от сливных тръби за мивки

Цвят: черен

Телескопична тръба за вода Размер: 30-80 см/11,81-31,49 инча

Забележка:

Поради различни монитори и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, представени на снимките.Благодарим ви!

Моля, позволете отклонение в измерването на 1-2 см от ръчно измерване.

1 комплект сливных тръби за мивки

[relateproductdetail/]

Отзиви на купувачи

Добави мнение

Технически характеристики

  • Материал: Пластмаса
  • Тип: Канализация
  • Метод за източване на пода: Тип ароматизация
  • Прилагане: Мивка
  • Името на марката: APWIKOGER
  • Размер: Others
  • Номер на модела: Набор от сливных тръби за мивки
  • Произход: Континентален Китай