Началото на 2-инчов кутия за инструменти с двойна линия, изтеглящи скоби, защелкивающиеся за подмяна на кутия за инструменти (6 бр.)

Декоративно-приложното изкуство и бродерия

w8979

В наличност

9.97лв.
18.80лв.

Ранни 2-инчов изтеглящи скоби за кутии с двойна линия за инструменти, защелкивающиеся за подмяна на кутии за инструменти (6 бр.) Отлична стойност: скоба с двойна линия осигурява максимална стабилност и сигурност на кутии за инструменти.

Широко приложение - Този набор от 6/12 скоби е съвместим с различни кутии за инструменти, включително за LUMDOR, NAPA, на MAC, PROTO, SEARS ЗАНАЯТЧИЙСКА и други кутии, в които се използва този стар скоба за фиксиране чекмедже с двойна линия с дължина 2 инча..

Отлично качество - Тези защелкивающиеся изтеглящи скоби за кутии с инструменти, изработени от термообработанных материали, устойчиви, гарантират дълготрайна употреба.

Лесна инсталация -Актуализирайте чекмеджета кутия за инструменти, с помощта на тези надеждни и лесни за употреба на скоби за чекмеджета за инструменти

Сигурно и затегнете чекмеджета кутия за инструменти, с помощта на тези скоби-фиксаторов, специално разработени за резервни части.

размер: 5,08x0,41x0,41 см

Материал: легированная стомана

цвят: сребрист

Комплектът включва:

6 x повдигащи скоби за кутия с инструменти

/

12 x повдигащи скоби за кутия с инструменти

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Отзиви на купувачи

Добави мнение

Технически характеристики

  • Произход: Континентален Китай
  • Материал: Вълнена кърпа