Безжична камера за крилото на разговора, широка камера за умно крилото на разговора, Бяло заявление за съхранение, нощен двустранен разговор за сигурност

Фотоапарати и фотография

w6581

В наличност

34.26лв.
60.11лв.

Смарт Видео звънчева Камера Белия 1080P Безжичен Нощен 2-Лентов Разговор Широкоугольное Заявление За Съхранение, WiFi Звънец

Функция: 1. ДИСТАНЦИОННО видео повикването: когато посетителят кликне на звънец, той изпраща известие на телефона си чрез приложението и можете да влезете в интерфейса за видео разговор по телефона, за да дистанционно да видите ситуацията от вашия праг в реално време.

2. ЯСЕН МИКРОФОН: Разработен с възможност за двупосочна връзка и мощен високоговорител с много чувствителен микрофон, можете да се осигури ясна и приятно общуване с посетителите отвън.

3. ШИРОКОЪГЪЛЕН обектив: Оборудван с широкоъгълен обектив от ново поколение, тя осигурява по-широк преглед на прага, осигурявайки липсата на слепи зони за сигурност, и като ви позволява да видите ясно множество посетители.

4. Нощ: Вградени инфрачервени ночники висока мощност в комбинация с инфрачервения филтър ICR автоматично превключват дневен и нощен режими.Дори в най-непрогледния мрак ясно можете да видите и да правите точни рамки.

5. ВЪЗПРОИЗВЕЖДАНЕ В ПАМЕТТА: звънец поддържа функция за съхранение, което позволява да се съхранява записаните видео клипове и да получите достъп до тях.Можете да преглеждате събитията и възпроизвеждане на отснятый материал по всяко време, като се гарантира, че никога няма да пропуснете важни моменти.

Спецификация: Тип на продукта: видео домофон

Материал: ABS, метал

Тегло: приблизително 122 г / 4,3 унции

Цвят: бял

Обектив: 80 градуса

Разстояние през нощта: 5-10 метра

Начин на свързване: приложение за мобилен телефон

Разстояние на разговор: 3 метра

Начин на съхранение: съхранение

Батерия отвора на разговор: вградена литиево-йонна батерия с капацитет 1000 mah (включени в комплекта)

Интерфейс за зареждане: Micro USB

Приложение: за X SMART HOME

Wi-Fi: 2,4 Ghz

Операционната система на телефона: за Android4.3 или по-висока, за IOS9.0 или по-горе

Как да използвате: 1. Кликнете върху отвора на разговора, за да се събуди на устройството. 2. Сканирайте QR код на ръководството за сваляне на X SMART HOME. 3. Кликнете на "Добавяне на устройство" или "+".Изберете "Интелигентен звънец" и следвайте инструкциите на приложенията за управление на устройството.

Списък на пакетите:

1 x звънец

1 x Приемник

1 x захранващ Кабел

1 x Лепило за гърба

2 x Разширителния винт

2 x Винт

1 x Ръководство на потребителя

Отзиви на купувачи

Добави мнение

Технически характеристики

  • Произход: Континентален Китай
  • Името на марката: YOUTHINK