Термокружка от неръждаема стомана; охлаждаемая запечатани нескользящая 330 мл; изолация с двойно охлаждане за дома на открито

Аксесоари за велосипеди

w6508

В наличност

6.71лв.
13.96лв.

Нова силиконова автомобили вакуумна колба Охлаждане Запечатани Нескользящая Изолация от неръждаема стомана с двойно охлаждане за външно домакинство

Характеристики:

1. Характеристики на продукта: гърне за охладена вода е двухслойную хладилна конструкция, не е необходимо да добавяте лед, може да поддържа вътрешната част на чашката при по-ниска температура, след добавяне на гореща напитка или вода в чаша от него може да се охлажда и замразява чаша.

2. Компактен дизайн: Кана с изолирана чаша за вода с широко гърло, лесно за почистване.

3. Съхранявайте прохлада и изолирайте: силиконова обвивка на охлаждащата чаша може да играе защитна роля, както и да предотврати прегряване на ръце, докато вътрешният слой е от неръждаема стомана и може да гарантира, че течността да остава при определена температура за определен период от време.

4. Лек и портативен: чаша за съхранение на лед малка и компактна, лека и лесно да носите със себе си.Удобни за носене с вас, когато отидете на пътуване и на активна почивка, че прави живота ви по-удобен.

5. Разумни капацитет: Студена чаша с обем 330 мл отговаря на нуждите на ежедневна употреба и може да се използва за подаване на чай и кафе, без да е твърде тежка.

Спецификация:

Произход: Китай

Вид на метал: неръждаема стомана

Материал: неръждаема стомана

Номер на модел: Вакуум колба и термос

Материал на стъклена подложка: неръждаема стомана

Материал на термос от неръждаема стомана

Характеристика: Зареден, екологично чист

Certification: CE / EU

Забележка:

Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, представени на снимките.Благодарим ви!

Моля, позволете отклонение в измерването на 1-2 см от ръчно измерване.

1 бр. х чаша за вода

Отзиви на купувачи

Добави мнение

Технически характеристики

  • Материал: Неръждаема стомана
  • Обемът на: 301ml-400ml
  • Произход: Континентален Китай
  • Името на марката: APWIKOGER