10 бр., L-образна скоба под прав ъгъл, Рафт за кутия дървени мебели, Монтиране на стена, Определя под прав ъгъл, Скоба за ремонт на мебели

Кабинет хардуер

w6339

В наличност

4.24лв.
6.52лв.

Характеристики:

[Здрав и издръжлив]: Изработени от пластмаса, тези полочные шкафове се отличават с висока здравина, не са электропроводящими, им е лесно да се деформира, а също така те притежават добра устойчивост и подкрепа.

[Функция]: Ремонт на регистрационната табела е с правоъгълна дизайн, който е по-голяма площта на контакт и могат да издържат на тегло.Те могат да се възползват максимално укрепване на устойчивостта на ръба на мебели, и мебели, ще бъде здрав и му е лесно, ще се разклаща.

Добри инструменти за ремонт, които могат да се използват в различни случаи и укрепване на правоъгълни съединения.Може да се използва в повечето видове дървени мебели, като паравани, ракли, легла, столове, маси, шкафове, чекмеджета, рафтове и така нататък.

[Забележка]: Те лесно да се монтират с винтове (в комплекта не са включени.). Възможни са отклонения до ± 0,1-0,5 mm-за ръчно измерване.Моля, проверете размерите, преди да купите.

Технически характеристики:

Цвят: черен

Материал: ABS-пластмаса

Комплектът включва:

10 правоъгълни скоби L-образна форма

Забележка:

1. Истинският цвят на продукта може да се различават малко от изображения, представени на уеб сайта, се дължи на много фактори, като яркостта на монитора и светлината.

2. Моля, оставяйте малко отклонение на данните при ръчно измерване.

Отзиви на купувачи

Добави мнение

Технически характеристики

  • Номер на модела: Ъглова скоба
  • Аксесоари за diy: Дървообработване
  • Тип: Ъглови скоби
  • Произход: Континентален Китай