Наставка на дървени подови настилки за прахосмукачка Дайсън V7 на V8, V10 V11 V15 С led светлини Електрически ролкови четки

География

w5004

В наличност

170.10лв.

[Широка съвместимост] Тази быстроразъемная турбощетка е съвместим с безжични ръчни пылесосами Дайсън V7, V8, V10, V11, V15. (Забележка: тази замяна четка за зъби не е подходяща за Дайсън V6 V12, всички серии на Дайсън Slim, Топка и DC.Моля, проверете вашата модел на прахосмукачка, преди да купите.)

[Четка с V-образна четка] Тази четка за секс с валяк с V-образна четка, която ефективно събира повече прах и мръсотия, а благодарение на увеличенному всасывающему дупката цялата прах ще се абсорбира в рамките на няколко секунди, без никакво entanglements или запушване.Освен това, щетинный валяк по-дълбоко почиства къса килими в сравнение с мека / роликовой четка.

[Гъвкаво въртенето] Четка за под лесно се плъзга под мебели и шкафове, премахване на труднодоступную прах и отломки.2 големи колела улесняват преместване назад и напред.Се измие в движение!

Дизайн с led осветление -В сравнение с оригинала, в това подово монтиране на вградени led светлини.Можете да премахнете всички тъмни ъгли и се използва дори прахосмукачка през тъмното, след това мека четка на този заменяеми прахосмукачка събира прах и косми, които лесно се отстраняват обичайните пылесосной глава.

[Гъвкав завой на 120 градуса]: Бутон за бързо изключване на кратък пръта позволява лесно разделяне на съединителната глава от прахосмукачка, а страничният бутон за изключване ви позволява лесно да се разглобява и да се замени барабан за редовна поддръжка.

Цвят: сив + синьо

Материал: ABS

Съдържание на опаковката:

1 х глава на четка за секс

1 х замяна роликовая четка

1 х четка за почистване

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Отзиви на купувачи

Добави мнение

Технически характеристики

  • Произход: Континентален Китай