Автоматично водопоглощающий саксия, устойчиви на корозия, издръжливи саксия за по-добро дишане и отводняване на корените на растенията

Градински принадлежности

w491536

В наличност

4.00лв.
7.29лв.

Описание:

Характеристики:

Самополив: Двуетажно конструкцията на котела позволява да се натрупват допълнително вода в саксия, еднократното добавяне на достатъчно количество вода може да осигури на растенията дълъг автоматично поливане, спести ценно време и не се притеснявате за липса на вода дори по време на пътуване или бизнес пътувания.

Отлична циркулация на въздуха, почвата над водата, се уверете, че не всички от корените да се накиснат с вода, така че корените не са загнили, поставете памучни въжета от тренировки във водата, за да се поддържа влажна почвата, на дъното саксия много дренажни отвори, внимавайте, за да чиния е лесно да се пропуснат при поливане отгоре, и поддържайте циркулацията на въздуха, чрез почвата и корените, при запазване на корените на растенията здрави.

Лесно добавяне на вода в долната част на горните саксии за растенията има отвор за по-лесно добавяне на вода, а водата ще изтече от отвора отстрани, за да се предотвратят наводнения на растенията по време на силен дъжд.

Подходящ размер: Този размер е подходящ за почти всички малки и средни стайни и външни растения, цветя, дори изкуствени цветя като орхидеи, кактуси, сукуленти, африкански виолетки, ванилия и така нататък.

Материал: Тези саксии са изработени от висококачествена пластмаса полипропилен, много трайни, не съдържащ формалдехид, за еднократна употреба, действително нетоксичен и трайни.Външната страна саксия не избледнява, не се бели, не се покрива петна или петна при излагане на слънце.

Технически характеристики:

Материал: растителни влакна PP

Цвят: монофонични

Диаметърът, височината

11 см, 10,6 см

12,5 см 12,5 см

17 см, 17,5 см

Бележки:

1. Поради разлика в осветлението и предпочитанията на екрана цветът на продукта може да се различават малко от представени на снимките.

2. Моля, имайте предвид малката разлика в размера се дължи на различни измервания ръчно.

Комплектът включва:

1 * саксия

Въпроси и отговори:

1. Колко време ще получа пратката?

Обикновено това се изисква от 2 до 4 седмици.Ако вашата страна е по-далеч, времето за доставката ще бъде по-голяма.

Моля, изберете начин на доставка ePacket/www.waxadvice.com.Това ще бъде по-бързо :)

3. Мога ли да получите обезщетение, ако аз не се получи в срок на доставка?

Да, разбира се. Моля, първо се свържете с нас.

Ние можем да се свържете с экспедитором за изясняване на състоянието на пратката.

Ако аз се занимавам с дропшиппингом, че можете да ми предложите?

ВИП линк.

Допуска се използването на CSV или друг документ.

Порекомендуйте добри стоки за вашия магазин.

Отзиви на купувачи

Добави мнение

Технически характеристики

  • Произход: Континентален Китай