Метална S-образна Стенни Кошница, Iron саксия, Поставки за растения, Куки-закачалки

Градински принадлежности

w481091

В наличност

1.80лв.
3.63лв.

Метална S-образна стенни подвесная кошница, iron саксия, поставки за растения, кука за закачване на закрито, на открито, украса за дома градина, окачен фенер

Характеристика:

Ръчно дизайн: Целият процес на ръчно коване прави кука за растенията е по-артистични.Черна лакирана повърхност классична и трайни, не ръждясва, която е здрава и трайна, а висока носеща способност прави почивката по-свободен и по-сигурен.

Минималистичные куки: Са идеални за закачане на фенерче, тенджери, тенджери, хранилки за птици, стенни лампи, дървени духови камбанки, празнични украси и консервни кутии. подходящ за външни и вътрешни облицовки.

Лесна инсталация: Просто вкрутите шуруп в мястото на инсталацията, например, в дървена ограда, дървета или дори на вътрешни и външни стени.

Многофункционалност: Заредете куки за растения са подходящи за окачване на тежки предмети като големи хранилки за птици, тежки фенери, саксии за цветя, вятърни свирки и т.н., независимо Дали в помещения или на открито, или ако искате да окачите някакви декорации по време на фестивала, това е най-доброто.

Параметри:

Материал: метал

Цвят: черен / бял (по избор)

Размер: 185 * 84 * 18 мм

Забележка:

Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, представени на снимките.Благодарим ви!

Моля, позволете отклонение в измерването на 1-2 см от ръчно измерване.

1 х кука

[relateproductdetail/]

Отзиви на купувачи

Добави мнение

Технически характеристики

  • Произход: Континентален Китай