Водач за Усъвършенстване на Стамески Употреба За Усъвършенстване на Диригента Употреба За Заточване Неръждаема Хонинговального Машина За Стамески Диригент Строгального металообработващи машини От алуминиева Сплав Дърворезба

Инструменти

w466334

В наличност

236.80лв.
473.61лв.

Ръководство за инструмент за усъвършенстване на: Опростете заточване с помощта на този удобен инструмент, който се държи здраво стамеску или фреза-долу.Не е нужно да се притеснявате за това, че стамеска ще падне или ще се плъзне.Подходящ за различни проекти също е отличен дърводелец.

Свойства:

материал: метал

Размер: (прибл.)11.4*4.4*4.5 см/4.49*1.73*1.77 инча

Стил: както е показано на фигура

Опаковъчен лист:

1 * Ръководство инструмент за усъвършенстване на

Вижте по-подробна информация за продукта

1. Проста заточване: С помощта на инструмент за усъвършенстване можете да регулирате ъгъла на стамески в съответствие с точильным камък, в резултат на което се получава гладка и дори заточенная улей, който да улеснява вашата работа.

2. Точите като професионалист: Ръководство инструмент за усъвършенстване оборудван с широки ролетни колела, които плавно се плъзгат по всяка повърхност заточване и се държат инструмент под правилния ъгъл, че да е удобно за работа.

3. Лесна за ползване: Ръководство инструмент за усъвършенстване ви позволява да регулирате подходящ ъгъл за вашия инструмент и с лекота да се търкаля по масляному скала.Не е необходима сложна инсталация, доста прост и разбираем за действие.Ще спестите време и енергия и ще си ефективност.

4. Много приложения: инструмент с хонинговальной на жлеба на скалата може да се изострят всяко длето или строгальное платно, което го прави универсален инструмент за всеки проект също е отличен дърводелец.Тъй като този инструмент може да работи с ножове с различни размери и форми, той ще ви помогне да постигнете точни резултати.Независимо дали сте любител или професионалист, този инструмент за вас.

5. Отлична трайност: не ръждясва и след много години използване, употреба за усъвършенстване на длетото е изработена от износостойкого корпус от алуминиева сплав и е снабден с метални шипове, които здраво свързват длето, така че няма да падне, дори ако му се накланя.

Отзиви на купувачи

Добави мнение

Технически характеристики

  • Произход: Континентален Китай
  • Номер на модела: Ръководство за хонингованию