Високоскоростни стоманени вити тренировки, сверхмощное тренировка, Спирала усукване, свредло за дърво, пластмаса, гипсокартон

Инструменти

w464342

В наличност

8.15лв.
14.56лв.

STTA889 Трайни Свредло от бързорежеща Стомана със Спирала Сверлением Няколко Дупки, Конусни Тренировки за Твърда Дървесина, Каучук и Пластмаси STTA889

Характеристики:

Материал с висока твърдост: тренировки са изработени от висококачествена бързорежеща стомана.Тези метални тренировки твърди, здрави, износоустойчиви и имат дълъг живот.

Лесна употреба: Дизайн на режещата глава осигурява висока маневреност и бързи икономии на труда.През цялата опашка е подходяща за повечето видове ръчни и ударни дрелей.

Гъвкавост: може да се инсталира на ръчна бормашина, електрическа бормашина.Идеален за пробиване на дупки в керамика, гранит, плочки, камък, дърво, пластмаси, бетон стени.

Ефективно пробиване: Това е стъпално тренировка осигурява бързо и прецизно пробиване благодарение на остра и здрава режещата част, е идеално за обработка на метал и проекти "Направи си сам".

Индивидуални услуги: Ние отдаваме голямо значение на качеството на продуктите и предоставяме на клиентите си най-висококачествени продукти и внимателен следпродажбено обслужване, за да отговори на нуждите на всеки клиент.

Технически характеристики:

Материали: быстрорежущая стомана

Цвят: златен

Размер: 45*2 мм

Забележка:

Поради ефекта на осветлението на екрана на действителния цвят на продукта може да се различават малко.

Поради ръчно измерване се допуска толеранс в размера.

50 * тренировки

Отзиви на купувачи

Добави мнение

Технически характеристики

  • Аксесоари за diy: Дървообработване
  • Тип: Спиральное тренировка
  • Произход: Континентален Китай
  • Името на марката: Aleekit