1 Комплект автомобилна активна антена ANT208, Авто приятел 1, Музикален FM-усилвател за авто радио, радиоусилитель

Външни детайли

w4592

В наличност

8.08лв.
13.04лв.

1 Комплект Автомобилна Активна Антена ANT208 Автомобил на Приятел на 1 Музика Fm Авто Радиоусилитель Радиоусилитель

За усилване на сигнала и намаляване на шума авто антена усилвател е изработена от висококачествена медна тел, което позволява да се повиши чувствителността на сигнала и увеличаване на обхвата на прием.

Той има вградена Экранирующую метален капак, който може ефективно да се предотврати намесата на външния свят, на работа Усилвател на сигнала и намаляване на нивото на шума.Направете Качество на звука автомобилното радио е по-ясно и плавно, а също и създаване на по-благоприятни условия на шофиране за Вас и Вашето семейство.

Водоустойчив и прахоустойчив материал на корпуса усилвател на автомобилната антена, Изработени от Abs-смола, която има много предимства, като например пылезащитность, водоустойчивост и износоустойчивост.Също така разполага с висококачествена водоустойчива подплата и водоустойчив покриване на база на предпазителя. Строго, отстраняване на проблеми с усилване на антена fm-радио, предизвикани от продължителната лош контакт.Аз вярвам, че ще ви хареса този усилвател на сигнала с ниски загуби и постоянна скорост на предаване!

Универсален за всички модели автомобили: Напрежение на усилвателя автомобилни радио антени е 12 Волта, а дължината на меден проводник е около 13 см.Подходящ за 99% от модели, представени на пазара, като например леки автомобили, микробуси, камиони, Автобуси, джипове, кораби и т.н.

Незабележим монтаж: монтаж на автомобилен усилвател не изисква специални усилия.Просто трябва: 1. Инсталиране на антена усилвател, след като на автомобилни аудио системи. 2. Свържете гнездо усилвател до гнездото на автомобилни радио антени; Свържете конектора на усилвателя до дупка радио автомобилен Cd или DVD. 3. Най-накрая, свържете кабела за захранване към източник на променлив ток на автомобила.

Стандартен конектор: мъжки/женски интерфейс радио антени

Печалба: 18-22 db

Коефициент на шум: по-2

Съпротивление: 75 Ома

Източник на захранване: Dc10 ~ 15V

Приложими за: приемане на автомобилни и други FM сигнали, увеличаване на разстоянието прием за повишаване чувствителността на сигнала

Тип на инсталиране: plug

Цвят: както е показано на фигура

Материал: ABS + PVC + мед

Размер: Дължина на кабела: 33 см

Съдържание на опаковката:

1 х усилвател на мощност автомобилното радио сигнал

1 х залепваща лента

1 х Бърз конектор

2 х кабел клип

1 х Ръководство за потребителя на китайски и английски език

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Отзиви на купувачи

Добави мнение

Технически характеристики

  • Произход: Континентален Китай