Труп на Хелоуин, украса със собствените си ръце, страшна подпори за тялото, декор, Увеличете ужас, страховито, с помощта на светлинния стълб за къща с духове, мястото на престъплението

За дома и градината

w458004

В наличност

8.75лв.
17.51лв.

Украса за труп на Хелоуин, направени със собствените си ръце, ужасно зловещо мъртвото тяло Увеличават ужас 59 см за местопрестъплението в къщата с духове

Функция:

1. Реалистичен подпори за мъртвите: подпори за мъртвите жертви е изработена от PVC + пластмаса, създаване на реалистично и страховито украса за Хелоуин, което със сигурност е шокиращо вашите гости.

2. Лесен монтаж с помощта на приложените аксесоари: Това е украса трупове САМ с дължина около 59 см идва с надуваем кукольной пеньковой въже, въздушно помпа и черна чанта, осигуряване на всичко необходимо за пълна настройка и добавяне на повече изненади до вашата настройка за Хелоуин.

3. Прост метод на настройка: просто използвайте помпа (не е включена в комплекта), за да се издуват и подпори на жертвата, поставете го в черен пакет и заключителни сребристо тиксо, за да създадете страшно декори за сцена на престъпление за Хелоуин, който е подходящ за възпиране на тези, които не дава предложения.

4. Разнообразни варианти на оформяне: Окачен подпори за трупове можете да поставите в двора, на гробище, в градината, в банята, на терасата или виси по дърветата или врати, което ще ви позволи да украсите всяко място на най-опияняваща атмосфера на Хелоуин.

5. Идеално за партита за Halloween и къщи с духове: Чанта за трупове - чудесен избор за декорация Хелоуин, подходящи за партита в чест на Хелоуин, дейности в къщи с духове, партита на тема зомбита и вампири, на сцени в месарски магазин, на места престъпления, хитове в месарски магазини или всеки тематичен празник Хелоуин, чрез добавяне на допълнителен нюанс жуткости.

Спецификация:

Произход: Китай

Номер на модел: Декорация на партита и празници от собствените си ръце,

Фигура: НЯМА

Имейл: ИМА

Опаковка: вакуумно пакетиране

Размер на корпуса: 35 * 20 * 150 см/27.56*7.87*59.06 в

Модел с подсветка: бутон батерия

Цвят (по избор): черен, червен

Забележка:

Поради различни монитори и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, представени на снимките.Благодарим ви!

Моля, се допуска отклонение в измерването на 1-2 см от ръчно измерване.

1 Х надуваем за човешкото тяло

1 х светлинна кабел

1 Х устройство надувное

1 х черна чанта

1 х лента

1 х коноп въже

[relateproductdetail /]

Отзиви на купувачи

Добави мнение

Технически характеристики

  • Произход: Континентален Китай
  • Електроника: ДА
  • Извинение: Глупак Ден
  • Материал: Пластмаса
  • Номер на модела: Декорация на Партита и празници от собствените си ръце,
  • Модел: Няма