Плюшени украшения във формата на Джуджета на Хелоуин, прилепи, Плюшени кукли, под формата на Джуджета, Плюшен играчка във вид на Елф, Безлични кукла На Хелоуин, декорации

За дома и градината

w448585

В наличност

6.80лв.
13.60лв.

Основни моменти:

1. Безлични кукла в висока шапка: Нашите плюшени джуджета на Хелоуин идват с гъвкави ръце и крака, така че можете да ги подредите така, както ви харесва.Зловещ вид ги безликого дизайн и костюмите, с крила на прилеп, несъмнено ще даде своя специален повод неповторим вкус.

2. Изключителна защита: Можете да се повярва, че нашите плюшени джуджета на Хелоуин ще гарантира изключителна безопасност на вашите деца.Изработени от превъзходни материали, те не изчезват, са здрави и ще омекнат за максимален комфорт.Липсата на деформация гарантира издръжливост, като се гарантира, че вашето дете ще се ползват от тях в продължение на години.

3. Случаи на употреба: Нашите плюшени джуджета на Хелоуин ще придадат на вашето декора необичаен вид.Широко използвани в магазините, нощни тумбочках, писмени маси, дивани и много други неща, те са идеални за партита в чест на Хелоуин, аксесоари за дома или подаръци.Насладете се на тайнствен празнично настроение!

4. Празнични джуджетата: Празнувайте сезон на благодарност с нашите плюшени джуджетата на Хелоуин, които носят щастие и късмет на семейството.Поканете ги чар и топлина в дома си и почувствайте радостта, която те носят в този празничен сезон.

5. Креативен подарък: Изненада своите близки за тези плюшени гномиками на Хелоуин.Техните празничен дизайн и приятна текстура ги прави идеален подарък за празниците.Тези уникални и запомнящи се декорации ще направи трайно впечатление на приятелите и семейството си.

Описание:

Украсете десктопа на нашите иновативни плюшени гномиками!Тези очарователни малки създаване не само ще осигурят чувството на безопасност, но и ще донесе късмет и щастие на семейството ви.Идеални като празнични дарове, нашите плюшени джуджета, несъмнено ще предизвика усмивка на лицето на всеки един.

Спецификация:

1. Заглавие: Плюшени джуджета на Хелоуин

2. Материал изделия: кърпа от памук PP

3. Размер на продукта: (приблизително) 18 * 6 * 5 см/7.09*2.36*1.97 инча

4. Тегло на продукта: (приблизително) 70 грама

Опаковъчен лист:

Плюшени джуджета на Хелоуин * 1

Забележка:

1. Поради различни екрани и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката.Благодарим ви.

2. Поради ръчно измерване се допуска отклонение в 1-3 виж

Отзиви на купувачи

Добави мнение

Технически характеристики

  • Произход: Континентален Китай
  • Електроника: No
  • Извинение: Хелоуин
  • Материал: ПАМУК
  • Номер на модела: Плюшени джуджета на Хелоуин
  • Модел: Мультяшная фигурка