Преливащи украса за парти, Венец от бели латексови балони, Сияние От Дъгата Крепированной хартия, Украса за Парти по случай рождения Ден

За дома и градината

w443733

В наличност

22.71лв.

Топло напомняне:

Моля, имайте предвид, че всички отвори или лопнувшие топки в рамките на 2 до 5 бр. за 100 опаковани топки-това е нормално явление.Затова ние сме подготвили за вас допълнителни 3-6 топки.

Спецификация

Всичко, което ви трябва, е в една група - тази премиальном набор от балони цветове на дъгата има всичко необходимо за декорация на вашето парти.Ние сме събрали всички тези неща заедно, като ги със собствените си ръце за вашето парти на фона на преливащи облаци, което ще ви даде уникална тематична парти в ириса, свързани с темата.

Комплект бижута за бала с дъга включва: поръчката съдържа висококачествени латексови бели балони 63 бр., 6 бр. цветни ленти от гофрирана хартия и комплект аксесоари за гирлянди от балони (инструменти за обвързване, 16-подножието лента за украса, балони, 1 ролка лепило точки за въздушни топки + 16-подножието бяла лента).Моля, следвайте снимките, за да арки, гирлянди от балони.Пратката ще пристигне без изпомпване.

Широко приложение: Този набор от светещи балони, подходящи за парти, по повод рождения ден, на детската душа, душа младоженци, сватба...Те са идеални за арка от балони, или букет, цветя, декор за дома и масата, фотосесии, игри за партита и т.н. Украсете парти у дома или на всяко друго място, на фона на фотобудки и създайте незабравими спомени.

Лесна употреба: инструмент за обвързване на балони помага лесно, по-бързо и безболезнено да се връзвам балони на пръста си.Поставете балони в дупките на лентата или паста за зъби в скоби.Той няма да падне с набор от дупки.Просто махнете отметката бутон с лепкав лист и залепете към целта.

Полезни съвети: Моля, не се надувайте всички топки повече от 90%, за да се избегне лопания.Моля, имайте предвид, че избягвайте слънчеви изгаряния, прегряване, посочи предмети и прекомерно триене.

Опаковка в пакет: найлонова торбичка.

Директна доставка и продажба на едро на:

1. Ние извършваме доставка по целия свят, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси или притеснения.

2. Ние ще ви предложим най-добра цена на едро и порекомендуем най-добрата доставка.

【Известие】

1. Поради разлика в покритието на екрана и цвета на продукта може да се различават малко от цветовете на снимките.

2. Възможни са отклонения в рамките на 2-3 см от ръчно измерване.

3. Благодарим ви за разбирането.

4. Ние подкрепяме директна доставка.

5. Безплатна доставка в повечето страни.

6. Предоставяне на качествена продукция, която имате нужда, и да принадлежат на най-добрите цени.

7. На опаковката няма цена, и QR код, промоция или лого на марката.

8. Поддържа по-висока скорост на транспортиране в повечето страни.

9. За поръчки на едро, моля свържете се с мен!

10. Моля, изтеглете купон преди да поръчате!

Отзиви на купувачи

Добави мнение

Технически характеристики

  • Тип комплект: ДА
  • Номер на модела: 220808005
  • Форма Стил: Кръгла
  • Извинение: Сватба и годеж, Грандиозно събитие, Парти по случай рождения ден, Ден за защита на децата, Ден на бащата, Парти, Сложи край на следването, Годишнина
  • Произход: Континентален Китай
  • Количество бр.: 73шт
  • Тип продажба на едро: Да(>50 бр.)
  • Класификация: Балон
  • Материал: Латекс
  • Името на марката: YWKXPT