180x30cm Хелоуин Фон Плат Банер Врата, Окачен Декор Хелоуин Верандата Знак Декоративна врата

За дома и градината

w442552

В наличност

9.56лв.

Хелоуин фон плат банер врата, окачен декор Хелоуин верандата знак декоративен декор врати

Размер на детайлите: 180 * 30 см

Материал: полиестер

Въведение: Има пръти от PVC и

въжета в горния край на вратата, завеси и пръти от PVC в долния край.

Единен набор от опаковки за Хелоуин, Коледа и Нова година

На разположение.Различни стилове могат да имат различни цени.

начин на доставка

1. Ако вашият имейл не е потвърден, ние не носим отговорност за това.Това е много безопасно обслужване от врата до врата, в повечето страни никога да не възникнат проблеми с митниците. (Моля, оставете телефон за служителите поща могат да се свържем с вас) ако адресът се отнася до "другата страна", моля, свържете се с мен, за да научат подробности за цената на доставката.2. Вашата поръчка ще бъде изпратена на продавача начин на доставка или обикновена поща на Китай малък пакет plus без номер за проследяване, и ще получите свой собствен продукт за 20-60 дни, моля, търпеливо изчакайте пратката, ако поръчката е затворена преди датата на доставка, моля, свържете се с нас, за да го удължи за вас.

3. доставка на китайска въздушна поща отнема около 9-30 работни дни.Но това може да отнеме около 45 дни, ако има проблем с поръчката, или вашият адрес е на отдалечено място, или пощенския отделяне на вашата страна се нуждае от повече време за изпращане на поща.ако поръчката е затворена преди датата на доставка, моля, свържете се с нас, за да го удължи за вас.

4.in обикновено за доставка на DHL/EMS/UPS/избраната въздушна поща отнема около 7-15 работни дни, но може да бъде около 30 дни, ако има проблем с поръчката, или вашият адрес е на отдалечено място, или пощенския отделяне на вашата страна се нуждае от повече време за изпращане на поща.ако искате да използвате доставката на EMS, DHL, FedEx, UPS, моля, свържете се с нас за изясняване на цената с отстъпка.

5. за въздушна поща на Китай, то не са получени повече от 20 работни дни, за въздушна поща EMS/DHL то не е получено около 15 работни дни, моля, свържете се с нас, нека ни поиска пощенската служба на Китай се уточнят подробностите.Благодаря

6. Ако транспортната фирма не изпраща iterms във вашата страна, свържете се с нас по имейл или в чата.Ние ще направим всичко възможно, за да ви помогнем!

Забележка: 1) Ако сте избрали вариант безплатна доставка, вашето помещение ще бъдат доставени директно ви у дома само веднъж или тя бъде изпратена на вашият местната пощенска служба, тогава ще трябва да си вземете номер за проследяване и своя личен номер, за да вземете своите продукти.

2) Ако сте избрали експресна доставка, моля не забравяйте да оставите номер за контакт, е необходимо за експресна доставка.

Отзиви на купувачи

Добави мнение

Технически характеристики

  • Номер на модела: подвешивание на вратата
  • Произход: Континентален Китай
  • Материал: Polyester
  • Извинение: Парти, Хелоуин
  • Името на марката: XUANGOUXGCN