Пластир за ремонт на правоъгълни тъканни кръпки за дрехи със собствените си ръце

Декоративно-приложното изкуство и бродерия

w424608

В наличност

5.09лв.
8.21лв.

8шт Правоъгълни Тъканни Ленти, на Сянка Петна, които нанасят щети на Различни Цветове, Железни Ивици за Домашно Облекло DIY

1. Многоцелеви: Правоъгълни тъканни кръпки могат да се използват за прикриване на повреди и дефекти, а също и за създаване на собствени уникални дрехи.

2. Различни цветове: Ремонтни пластира се предлагат в различни цветове, включително черно кафе, тъмно синьо, кралско синьо, тъмно сиво, тъмно зелено, светло синьо и синьо небе, в зависимост от вашите различни нужди.

3. Материал полиестер: Железни ивици, изработени от полиестер материал, който лесно да носите и да повръщат, е безопасен за използване, е здрава за дълго време, идеален за поправка на дрехи и т.н.

4. Лесна за ползване: пластир за ремонт на дрехи коригирайте или декорирайте дрехи за броени минути, просто погладьте, а също така използвайте плат, лепило, подшиване, не се изисква, е проста работа.

5. Достатъчно количество: цветни кръпки за ремонт използвайте ножици, за да изрежете пластира с правилния размер или форма, в комплект 8 кръпки заедно за по-дълга употреба.

Параметри: Тип на продукта: правоъгълните кръпки за тъкани

Материал на продукта: полиестер

Спецификация на продукта: 8 парчета

Употреба на продукта: за домашна употреба

Сфера на приложение: за повечето сценарии

Списък на пакетите: 8 x правоъгълни ивици плат

Забележка: 1. Поради различни екрани и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката. 2. Поради ръчно измерване се допуска отклонение в измерването на 1-3 виж

1) Ние приемаме плащане чрез Alipay, West Union, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процес НАБИРАТЕЛНИ.

2) Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново. Плащането трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

Доставка

1. Доставка по целия свят. (С изключение на някои страни и APO/FPO) 2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането. 3. Ние изпращаме стоки на най потвърдена адреси на поръчката.Адрес на вашата поръчка трябва да съвпада с адреса на доставка. 4. Представените изображения не съответстват на реалния продукт и са дадени са за ваша справка. 5. Времето за доставка на услуга се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Време за доставка може да се промени, особено в сезона на отпуските. 6. Ако не сте получили пратката в определен период от време, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите! 7. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето ние ще изпратим вашата стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

Отзиви на купувачи

Добави мнение

Технически характеристики

  • Произход: Континентален Китай