Цилиндрична форма за КОМПЮТРИ, 3D Трехслойные Кръгли цилиндрични форми за Свещи, Сапун "Направи си сам", ароматерапия, Форма за извършване на гипс от смола, Декор

Декоративно-приложното изкуство и бродерия

w419392

В наличност

20.38лв.
40.78лв.

Описание:

След употреба на форми за свещи, просто го измийте с топла вода и сапун, за да е лесно, удобно и бързо отстраняване на остатъци от свещи.

Форма за свещи има прост и елегантен външен вид, плавни линии и красива форма.

Форми за свещи са подходящи не само за производство на свещи, но и за направата на сапуни ръчно изработени, гипс и т.н. Те имат широк спектър от приложения и са идеални за любителите на ръкоделието и самоделок.

Характеристики:

Материал: PC

Размер: 12,9 * 10,6 см, диаметър 8,7 виж

Теглото на крайния форми: 316 g

Списък:

1 * цилиндрична форма

Вижте по-подробна информация за продукта

1. 【Идеален материал】 Кръгла форма за свещ е направена от висококачествен материал за PC.Сгъваема, еластична, гладка, лесно е препълнен, трудно е деформиран, моющаяся, здрава и множество.

2. 【Насладете се на идеи diy от смола】Можете да използвате цилиндрични силиконови форми, за да прекарва повече време със семейството си и да създават уникални проекти от смола със своите близки, приятели или деца.

3. 【Подходящ за множество материали за леене на】Трехслойная кръгла форма за свещи е съвместим с повечето терени или епоксидни смоли, сапун, восък, свещи и други литейными материали.

4. 【Лесно разматывается 】 антипригарная повърхност и гъвкавост, просто натиснете с пръст, лесно разматывается и почистване, тези форми от полимерна смола PC 3d непромокаеми до вода, практични и трайни.

5. 【Идеален подарък】 Това е най-добрият подарък за приятели, семейство, любовници производство на свещи са ръчно изработени и начинаещи в производството на свещи с ръцете си на всеки празник, всяка годишнина, рожден ден, специален ден и за всеки повод.

Отзиви на купувачи

Добави мнение

Технически характеристики

  • Номер на модела: Кръгла форма за свещи
  • Произход: Континентален Китай
  • Размер: Plastic mold
  • Материал: Пластмасова форма
  • Форма: Архитектура