Органайзер за автомобилни седалки PULeather, Фуги кутия за съхранение, държач за пълнител, Водоустойчив За чантата, джоба за телефон, Автоаксесоари

Аксесоари за интериора

w397127

В наличност

27.46лв.
39.22лв.

За този продукт

☑️ Далеч от загуби и е елементарно - Ако имате проблеми със загуба на неща в зазорах между седалки на автомобил, този органайзер за автомобилни седалки - добър избор за вас.Това предотвратява попадането на малки предмети или вашите телефони между седалки на автомобил, който ви дава идеалното място за отдаване на малките неща, химикалки, карти и всичко друго, което имате в колата си.Ние имаме запазени порт за кабел за предаване на данни в този органайзер за автомобилни седалки, което е удобно за зареждане на различни електронни устройства.Този пълнител за автомобилни седалки ще стане добър автомобилен аксесоар.

☑️ Най-високо качество изкуствена кожа-Този органайзер за автомобилни седалки има приятна текстура, която на пипане е гладка.Органайзер за автомобилни седалки е изработена от висококачествени изкуствена кожа, която изглежда много луксозно, и навсякъде, за всичко, което прикасаетесь, все мек.Вместо пластмаса се използва мека изкуствена кожа, която не пречи на кожата на мястото си.

☑️ Дизайн и сигурност-този пълнител подходящ за разлика между седалки на автомобил.Той не ще треперят при рязко спиране, защото се регулира в диапазона от 0,4 до 1,7 инча, за попълване на пропуски.Вътрешна гъба има добра еластичност, това помага на надеждно заключване на авто органайзер за съхранение на неща.

☑️ Нова версия и размер - За разлика от други марки, нашият кожен пълнител за автомобилни пропуски не изисква добавяне на лепило за фиксиране на всяко място.Не е нужно да се притеснявате за това, че самозалепващи предмети могат да повредят вашето седалка.И, моля, проверете подходящи ли автомобилни организаторите и място за съхранение за вашия автомобил по дължина, височина и дебелина.

☑️ Обещание Xukey - Ние вярваме, че ще останете доволни от този автомобилен организатора за предната седалка.Ако имате някакви проблеми с пълнене на разрешения за автомобила, консултирайте се с нашия екип за поддръжка на клиенти, и ние ще ви помогнем да са го оправя.

☑️ Не са подходящи за автомобили с централна конзола под седалките или на същото ниво.Моля, измерва се размерът на хлабината между седалки на автомобила си, преди да поръчате.

Цвят черно/бежово

Тип закрепване вставное планина

Брой теми 1

За нас

Bestclickshop, една от марките, собственост на Quick-Fit Automotive Co., Оод, е един от най-големите онлайн магазини, авточасти и аксесоари с 2008 година. Нашата цел е да станем най-големият онлайн продавача на авточасти категория "В" - "С" в света след 5 години.Ние се стремим да бъдем вълнуващи и иновативни, като предлага на нашите клиенти най-новите и разнообразни резервни части за двигатели, които те искат.

Защо да изберете нас

1. Огромно разнообразие от стоки - В присъствието на повече от 2 200 000 заглавия, а в момента Quick-Fit е един от най-големите в света на интернет-магазини.Ще имате повече възможности за избор, отколкото можете да си представите.Освен това, ние пополняем списък на повече от 100 нови приходи на ден!

Отзиви на купувачи

Добави мнение

Технически характеристики

  • Характеристики: Противоскользящий, Дишаща, Лесна инсталация, Меко на допир
  • Вид на материала: PU
  • Тип: Кутия за съхранение с дупка за седалка
  • За: Телефон, Ключове, монети и други малки предмети
  • Тип инсталация: Директен заместител
  • Произход: Континентален Китай
  • Специални характеристики: Съхранение, Полагане И Почистване, Богат на функции