Кана за съхранение на вода, Без мирис, Фланец Сгъваем контейнер за вода в случай на извънредни ситуации, Урагани и суша

Аксесоари за интериора

w391249

В наличност

12.19лв.
23.01лв.

Сгъваем Контейнер за Вода с Кранче Преносим Кана За Съхранение на Вода Переноска на Резервоара за нощуване на открито Пешеходен Туризъм скално Катерене

1. Материал за храни: Този сгъваем контейнер за вода е произведен от екологично чист полиетилен, който е храна, не съдържа BPA, нетоксичен и без мирис.

2. Уникален дизайн: кръгла форма и иновативна концепция за дизайн, едновременно нови и стилни.Никога повече не трябва да се повиши тези обемисти резервоари за вода.

3. Преносим: ultralight, компактен, спестяващ място и удобен за переноске.Опаковани в раница или кола, той ви позволява лесно да се съхранява и транспортира вода и да се подготвят за излизане на природата!

4. Стягане: кран с регулируем поток на вода, конструкцията на крана с защита от вода, регулиране на кран и натиснете леко в гърлото на бутилката.

5. Широко приложение: идеален за активен отдих, като например къмпинг, лов, туризъм и т.н. Освен това, могат да се справят с извънредни ситуации или природни бедствия като торнадо, наводнения, суша и т.н.

Спецификация: Тип на продукта: Сгъваем контейнер за вода

Материал: полиетилен

Размер на тръбата на крана: около 1 см/0,39 инча

Изпълнение: малък капацитет за съхранение, здрав материал, безопасен и удобен

Осъществяване списък: 1 х сгъваем контейнер за вода

Забележка: При затягане на капсула уверете се, че вътрешната резба плътно прилепнала към заглушке гнезда, в противен случай това може да доведе до проблеми с изтичане на вода.След като успеете, опитайте се стягат, докато не получите добро уплътнение.

1) Ние приемаме плащане чрез Alipay, West Union, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процес НАБИРАТЕЛНИ.

2) Плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново. Плащането трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

Доставка

1. Доставка по целия свят. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние извършваме доставка само с доказан адреси на поръчката.Адрес на вашата поръчка трябва да съвпада с адреса на доставка.

4. Представените изображения не съответстват на реалния продукт и са дадени само за справка.

5. Времето за обслужване се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни. времето може да варира, особено в сезона на отпуските.

6. Ако не сте получили пратката в определен период от време, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. Поради състоянието на запасите и на разликата във времето ние ще изпратим вашата стока с първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

Отзиви на купувачи

Добави мнение

Технически характеристики

  • Произход: Континентален Китай