Многофункционална кола за салфетки, универсални кутии за салфетки с 2 разтегателни подстаканниками, Сгъваема поставка за чаши, Диспенсер за хартиени кърпички за

Аксесоари за интериора

w382517

В наличност

24.12лв.
48.23лв.

Описание:

1. 4 отделни отделения, дизайн складного поставки за чаши след.

2. Може да се използва като иновативна стойка за телефон.

3. Висококачествен полипропилен материалът е здрав и издръжлив.

4. Лесен монтаж и почистване.

Спецификация:

Наименование: Многофункционална кутия за салфетки за кола

Материал: полипропилен

Размер: 21.5*17.5*11.5 см/8.46*6.89*4.53 инча

Цвят: черен, бежов

Място на инсталиране: ford за автомобилния подлакътник

Приложими модели: 99% модели

Опаковъчен лист:

1 * Кола за салфетки

Вижте по-подробна информация за продукта

1. Отличен дизайн: чудесно за сортиране и съхранение на мобилни телефони, ключове, портмоне, кърпички или леки закуски.Нашата кутия за салфетки има 4 отделни отделения.Има 2 разтегателни подстаканниками за съхранение на бутилки с вода или напитки.

2. Иновативен притежател на телефон: след сгъване пръстени за купата на този държач за кърпички може да се превърне в титуляр за мобилен телефон.Можете да поставите вашия мобилен телефон на багажник и седна на задната редица, за да търсят удобство.

3. Висококачествен материал: Нашата кутия за автомобилни салфетки, изработени от висококачествен полипропилен, без мирис, лесно за почистване и е трайна.Може да се използва в продължение на дълго време.

4. Лесна инсталация: Ние сме разработили държач за кърпички за кола с лепкава лента.Можете лесно и сигурно да се установи притежателят на подлакътник.Той няма да се движи или се плъзгат по време на движение.

5. Широко приложение: можете да използвате тази кола за салфетки за различни автомобили, джипове или камиони.Отличен за изпращане на своите приятели, колеги или семейството си като прекрасен подарък.Практични аксесоари за интериора на колата.

Отзиви на купувачи

Добави мнение

Технически характеристики

  • Материал: Пластмаса
  • Настаняване: Тип подлакътник
  • Произход: Континентален Китай