6ШТ Удължител на водосточни тръби от Неръждаема Стомана, Удължител Панта с Цип, Удължител Канавката За лесна инсталация

Кабинет хардуер

w3697

В наличност

42.04лв.
60.91лв.

Пратката включва в себе си: Вие ще получите 6 броя удлинительных панти от неръждаема стомана и 36 броя на винтовете могат да бъдат монтирани и се използват комплект от три, панти перфектно с дъжд група.

Материал на продукта: Нашата удлинительная линия за улуци изработени от здрави и дълготрайни неръждаема стомана, можете да го използвате с доверие.

Определяне на продукт: Уверете се, че вашите пълнители водосточни тръби винаги са свързани, и никога повече не се притеснявайте за повредени водосточни тръби.

Лесна инсталация: Тази панта за лесно свързване на водосточную тръбата всякакъв размер правоъгълна или квадратна форма и могат да бъдат боядисани във всеки цвят канализационна тръба.

Широко приложение: Този удлинительный панта може да се превърне удължител канализационна тръба нагоре по всяко време, подходящ за косене, озеленяване, озеленяване, почистване на лопата, оран, боулинг и още много други, може да се улесни работата на вашия двор!

Цвят: Сребрист

Материал: неръждаема стомана

Съдържание на опаковката:

1 комплект * удължител за канализационна тръба

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Отзиви на купувачи

Добави мнение

Технически характеристики

  • Произход: Континентален Китай
  • Аксесоари за diy: ЕЛЕКТРОТЕХНИКА