Авто Скоба За Очила С Козирка, Кола За Очила, Магнитна Преносима Кожена Закачалка, Скоба За Автомобилни Точки, за Многократна употреба на Скоби За Слънчеви очила С Козирка

Аксесоари за интериора

w369328

В наличност

111.78лв.
223.55лв.

Този автомобил държач за слънчеви очила е лесен за използване и подходящ за повечето леки и товарни автомобили.Той е пришита от метал и мека кожа за защита на вашите очила от надраскване и повреди.Можете да го повали на козирка или люке на покрива и да получите достъп до плажното точки по всяко време.Той също ще се превърне в чудесен подарък за вашите приятели, които обичам да карам.

Свойства:

Размер: (приблизително) 10 * 5 * 2 см/3.94*1.97*0.79 инча

Материал: кожа, метал

Функция: поставяне на карти/скоба за очила

Опаковъчен лист:

1 * Държач за автомобилни слънчеви очила

Вижте повече детайли за продукта

1. Елегантни и надеждни: Нашите държачи за слънчеви очила зашити от метал и мека кожа, което осигурява безпрепятствено и надеждно улавяне на вашия автомобил козирка.Те не поцарапают салон на автомобил и няма да навредят на вашите слънчеви очила.

2. Удобен достъп: Този автомобилен държач за слънчеви очила ви позволява лесно да достигне до точки с помощта на магнитната писалка.Той е оборудван със силни магнити, които осигуряват задържане точки на держателе.Той е малък и елегантен дизайн, който не пречи на вашето зрение при шофиране.Можете лесно се облича и да стреля очила ръка, с помощта на магнитна писалка.

3. Дръжте слънчеви очила под ръка: Нашите държачи за слънчеви очила са дълги висящи крака, на които можете да поставите различни видове слънчеви очила.Титуляр също така лесно отвалить, така че няма нужда да се притеснявате за загуба на слънчеви очила.

4. Универсална засаждане: Независимо от това, карам ли кола, камион, suv или ван, този държач за слънчеви очила могат да бъдат лесно и сигурно фиксиране на козирка, не загораживая преглед и не заема допълнително място.

5. Стилен автомобил скоба за очила с козирка: Този елегантен държач за очила може надеждно да задържите вашите слънчеви очила в козирка и да ги предотврати падането или белези.Този изискан подарък - добър избор за вашите приятели и роднини, които обичат да карам кола, защото той показва вашата загриженост и благодарност.

Отзиви на купувачи

Добави мнение

Технически характеристики

  • Произход: Континентален Китай
  • Тегло на продукта: 1.00kg
  • Височина на продукта: 0.00inch
  • Дължина на продукта: 0.00inch
  • Името на модела: Скоба за автомобилни точки
  • Широчина на продукта: 0.00inch