Автомобилни Ароматизатори за Еднократна употреба, Хапчета за освежаване на въздуха в колата, Добре Заваренные, богат на функции Ароматизирующая замяна За жилище и работно място

Аксесоари за интериора

w368333

В наличност

34.65лв.
69.33лв.

Насладете се на чист цветен аромат на гардения в колата си с помощта на тази зареждане с гориво за автомобилния освежителя на въздуха.Тази ароматерапевтической пълнители за кола достатъчно за 40 дни, за да дарят ви приятна и релаксираща разходка.Можете да добавите свой собствен любим аромат, за да конфигурирате освежители за въздух в колата.Просто да поставите пълнител в устройство за освежаване на въздуха в колата и се насладете на аромата.

Спецификация:

Име на продукт: основа за смяна на автомобилни парфюми

Аромат: океан, кьолн, османтус, жасмин, гардения

Размер: 14 * 5 мм /0,55 * 0,19 инча

Опаковъчен лист:

Таблетка един ароматизиране за кола * 6

Повече за продукта

1. Дълга свежест: Насладете се на приятен аромат на тези автомобилни ароматизатори, които поотделно са запечатани за запазване на мирис.Срокът на валидност на всяка таблетка е до 60 дни, което ги прави надежден и икономичен избор за освежителя на въздуха във вашия автомобил.

2. Естествени растителни материали: Насладете се на чист и приятен аромат на тези автомобилни ароматизатори в продължение на 40 дни в естествени условия.Освен това, те имат дълъг срок на годност - 2 години в запечатан формата, така че можете да се запасите с тях и да използвате по всяко време, когато ви е необходим.

3. Различни модели: С помощта на тези автомобилни ароматизатори можете да се отървете от всички неприятни миризми в колата си.Те имат продължителен ефект и са лесни за използване.Кьолн, жасмин, османтус, гардения или аромат на океан - ето пет аромати, които можете да изберете.Те придават на вашата кола аромат градина или в спа центъра.

4. Прекрасна и екологично чист аромат: Тези автомобили аромати, изработени от естествени съставки и се отделят прекрасен аромат, който може да направи вашата разходка по-приятна.Тъй като те са изработени от натурални компоненти, те са безопасни за околната среда и вашето здраве.Съответства на вашия вкус.

5. Аромат за колата: Придайте на вашия автомобил прекрасна миризма с помощта на тези хапчета за ароматизиране на автомобила.Те са съвместими с автомобилен вытяжным вентилатор за освобождаване на въздуха и могат лесно да бъдат заменени.

Отзиви на купувачи

Добави мнение

Технически характеристики

  • Вид на продукта: Освежители за въздух
  • Аромат: океан
  • Името на модела: Допълнение Към Освежителю въздуха в колата
  • Тип: Допълнение Към Освежителю въздуха в колата
  • Произход: Континентален Китай
  • Форма: Обикновен