Калъф за волана на Колата Универсален Протектор на волана Аксесоари за интериора на колата От естествена кожа, Подходящи за 14 1/2-15 години

Аксесоари за интериора

w363566

В наличност

32.12лв.
64.26лв.

Описание:

Калъф за волана на колата е изработена от висококачествена естествена кожа, което го прави надежден, дышащим и удобен за употреба. Той е широко съвместим с рулевыми колела с размер от около 14 1/2 до 15 инча (37-39 см) и да се превърне в стилно украшение на интериора на вашия автомобил.

Технически характеристики:

Наименование на продукта: калъф на волана

Материал на продукта: естествена кожа

Цвят на продукта: черен (със сини, червени или черни линии), бежов

Размер на продукта: около 14.96*14.96*1.57 инча/38*38* 4 см

Опаковъчен лист:

1 * Кожен калъф на волана

Бележки:

1. Поради светлинни ефекти и ъгли на стрелба има разлика в цвета на продукта, моля, разберете.

2. Поради ръчно измерване има грешка в размер на изделия.

Вижте по-подробна информация за продукта

1. 【Защита от подхлъзване и амортизация】: Вие можете по-добре да държи волана дори на ухабистых пътищата чрез плъзгане линия на капака на волана, който увеличава триенето между вашите дланите си и капак.

2. 【Широка съвместимост】: Кръгла капачка на волана, предназначени за инсталиране в повечето управителните колела среден размер приблизително от 14 1/2 до 15 инча (37-39 см).

3. 【Дишаща и издръжлива】: Защитен калъф за управление е изработен от естествена кожа, която осигурява мекота, комфорт и пропускливост на въздуха на пипане.

4.【Бърз монтаж】: При лек натиск с двете страни кожен калъф на волана удобно прикрепят към рулевому колело и да се свали за почистване.

5. 【Приятен интериор на автомобила】: Калъф за волан, за автомобили красиво изпълнена с фини шевове, за да създадете стилна декорация на интериора на вашия автомобил.

Отзиви на купувачи

Добави мнение

Технически характеристики

  • Вид на продукта: Кормилни колела и главината на кормилното колело
  • Произход: Континентален Китай