Резервни части за ремонт на Sony A5100 Лентата с бутони на потребителския интерфейс Панел клавиши на колелата (черен)

Фотоапарати и фотография

w2472

В наличност

49.15лв.

За Sony A5100 резервни Части за ремонт на лентата с бутони на потребителския интерфейс (черен) Марка: SONY Модел на продукта: A5100 Име на продукта: Лентата с бутоните на потребителския интерфейс, панел клавиши

Състояние: оригинал

за нас

Ние сме професионален доставчик на аксесоари за цифрови фотоапарати, който се специализира в тази област повече от 10 години. основната марка са: Canon, Nikon, Fuji Olympus, Panasonic и Samsung, Sony и други маркови аксесоари, включително обектив, LCD екран, дънна платка, една група от затвора, групата на двигателя, група диафрагмата и т.н. Всички продукти са проверени и тествани стриктно преди изпращане.

Правилата на връщане:

Към всички стоки се предлага гаранция от 30 дни.Ако получени от вас на стоката е повредена, моля, уведомете ни и ние ще ви помогнем.

* Ако се върне стоката по някаква причина, в рамките на 30 дни от датата на получаване на стоките, ние ще ви върнем плащане.Въпреки това купувачът трябва да се увери, че върната стока отговаря на първоначалните условия.

Политика доставка

Можем да доставим стоки на адреса на клиента, който ще бъде посочен в акаунта ви в eBay.Ако искате да изпратите продукта за друг адрес, моля, потвърдете на ибей, преди пускането на поръчката. моля, уверете се, че имейл адрес е указан правилно и ние не носим отговорност за загуба на пощенски пратки поради грешни и невалидни адреси.

Международни покупка понякога водят до митнически такси, и купувачите са разходи.

Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, ние искрено се надяваме, че ще можете да ни оставят положителен отзив и 5 точки DSR.Вашата подкрепа ще подобри нашия бизнес.Ние ще ви бъда много благодарен!

Отзиви на купувачи

Добави мнение

Технически характеристики

  • Произход: Континентален Китай
  • Комплект: Комплект 1
  • Номер на модела: A5100
  • Името на марката: GJHDY
  • Съвместим марка: за Sony
  • Съвместим тип камери: Огледално-рефлексни камери
  • Тип: Комплекти аксесоари
  • Комплектът включва: No