Машина за изпитване на якост на усукване на матрака/Машина за изпитване на срока на експлоатация на изворите на матрака/Машина за изпитване на здравина на матрака

Уреди за измерване и анализ на

w2427

В наличност

2 950.41лв.

Въвеждането на продукта:

Машина за изпитване на матрака на трайност, предназначени за имитация непрекъснато се върти по време на сън на човека.Издръжливост при търкаляне - това е машина, която използва модула за зареждане при търкаляне, разположен на багажника част на матрака, разположена хоризонтално, прокатывается с определена честота и зареди матрак възвратно-постоянно, за да се провери способността на матрака да издържат дълго повтарящ се натоварването при търкаляне.Отговарят на изискванията на различни производители на матраци и стандарти.Се използват за определяне на качеството и срока на експлоатация на матраци, строго съответстват на изискванията на националните стандарти на механични изпитвания.Подходящ за трайни пружинен матрак, обикновен пружинен матрак, поролонового матрак, еластичен матрак от кафяв влакна и така нататък.

Характеристики на продукта:

1. Обзавеждане отговаря на три методи за изпитване: изпитване на якост при търкаляне на тротоара, тест за здравина на ръба и тест на височина възглавници.

2. Използвайте мениджмънт " АД за постигане на автоматични резултати на тестване, автоматично управление на един ключ и ръчни два режима на изпитване.

3. Част за изпитването на якост при търкаляне на пътната настилка използва портальную механична конструкция с серводвигателем голям натиск и висока точност на линейна употреба за тежки условия на експлоатация, части на трансмисии; като входен контрол трябва да използват сензорен екран на известната марка, за управление на работата е по-лесна и кратка.

4. При изпитване на якост на пътната настилка с роликовой зареждане се използва линеен лагер приплъзване, без натоварване; при изпитване на дълготрайност се използва единица за изтегляне + линейни носещи приплъзване, без натоварване, тъй като има само линейно триене на търкаляне лагер, така че точността на сила нагружения може да бъде гарантирана.По този начин, усилие сваляне в по-голяма степен отговаря на стандартните изисквания.

5. Сензорен дисплей за управление, силен и интелигентен.

6. Красив външен вид: напълно скрита инсталация, за да се предотврати изтичане на информация и риска на всяка система за захранване по време на работа; Като се повърхност е изработена от плоча от неръждаема стомана, гладка повърхност, лесно качване на матрака; Изцяло от стоманени плочи, не се налага пробиване на отвори за фиксиране на заземяване, напълно да се гарантира, че инструментът не се движи и не трепери по време на работа.

7. Axis за проверка на височина от изпитателната площадка като устройство, стандартна скорост на изпитване, показване на нагрузочной площадка стойности на сила на натиск за вземане на проби и съответните стойности на сгхг между криви, автоматично измерване на височина.

Отзиви на купувачи

Добави мнение

Технически характеристики

  • Силата на: Електроника
  • Аксесоари за diy: ЕЛЕКТРОТЕХНИКА
  • Името на марката: hongyutest
  • Произход: Континентален Китай
  • Номер на модела: HY-CDGY