30 Бр Златни Дръжки за шкафове, Месингови Дръжки за шкафове, квадратни чекмеджета за шкафове и чекмеджета, 5 инча

Кабинет хардуер

w2292

В наличност

80.75лв.
117.02лв.

Центрове за дупки: 3 инча (76 мм), с обща дължина: 5 инча (127 мм), широчина: 0.5 инча (12 мм) височина: 1,33 инча (34 мм).

Тези златни чекмеджета, изработени от висококачествена неръждаема стомана с матово покритие месинг покритие.Освен това, те имат солидна основа, с дълбоки дупки за резби, които плътно, и тяхното не е лесно да се отпуснеш.Многослоен процес на нанасяне на покритие върху повърхността, лесно се поддава на окисление на ръжда.Кухи, но също така има определено тегло, моля, бъдете сигурни, че никога няма да се отрази на неговата красота и качество.Той определено ще бъде здрав и дълготраен!

Вие ще получите 30 бр. дръжки за шкафове, в комплект с 4 винта (винтове M4: 2 * 1 инч (25 мм) и 2 * 1,57 инча (40 мм) в дръжката, също са лесни за инсталиране, това ще ви отнеме само няколко минути

Съвременен 3-инчов чекмеджета имат топъл вид, са много стилни и уникални.Това може да добавите топъл прилив на цветове там, където искате да се направи ремонт. чекмеджета за шкафове широко съвместими с различни стилове на шкафове, чекмеджета, врати, бюфети, скринове, гардеробни, винарски шкафове и т.н. Всяка друга стая или на мебели, за която вие само да си мислите. Обновете вашия дом!

Цвят: златен

Материал: неръждаема стомана, месинг

Осъществяване съдържание:

30 x дръжки за шкафа (в пакет по 4 винта на дръжката)

Само посоченото съдържание е предпоставка други стоки, които не са включени.

Забележка: отражение на светлината и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта, на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж

Дръжки на гардероба Злато 30Piece Месингови Сцепление Шкаф Квадратни Сцепление Кутия За Шкафове и чекмеджета, 5 инча

Отзиви на купувачи

Добави мнение

Технически характеристики

  • Аксесоари за diy: ЕЛЕКТРОТЕХНИКА
  • Тип: златни дръжки на гардероба
  • Материал: желязо
  • Номер на модела: златни дръжки на гардероба
  • Произход: Континентален Китай