5 led налобных лампи за къмпинг, 4 режима на регулиране, ултра ярък работен светлина, подарък за приятелите и семейството си

Преносимо осветление

w209319

В наличност

10.76лв.
16.83лв.

HANW88 5 led налобных фенери с вградена акумулаторна батерия, водоустойчива фенерче за къмпинг, разходки, прекъсване на HANW88

Спецификация на продукта:

Характеристики:

Разнообразни варианти на осветление: Този налобный фенер за нощуване на открито с 5 светодиода предлага 4 режима, което ви позволява да изберете идеално осветление за всяка ситуация.Независимо от това, дали сте на къмпинг, пешем туризма или на риболов, този налобный фенер осигурява добра яркост и видимост.

Удобна акумулаторна конструкция: Благодарение на вградената акумулаторна батерия този многократна употреба главоболие лампа, за да елиминира нуждата от батерии за еднократна употреба.Просто го свържете към източник на захранване на USB и се наслаждавайте на дълъг осветление по време на приключенията на открито.

Здрав и водоустойчив: Проектиран за работа при тежки външни условия, този налобный фенер е здрава и е водоустойчив.Той осигурява надеждна работа дори и в дъждовно или влажно време, което го прави отличен избор за активна почивка.

Регулируем и удобен за ползване: Сверхяркая работна светлина ви дава възможност да настроите ъгъла и фокусиране на светлинния лъч, като осигурява максимален комфорт.Независимо от това, независимо дали сте джогинг, езда или работите, тази светлина осигурява сигурна и удобна за кацане.

Идеален подарък: Този портативен фенерче ще се превърне в идеален подарък за приятели и роднини, които обичат да се отпуснете сред природата, за извършване на туристическа или опита прекъсване на електрозахранването.Неговите универсални характеристики, издръжливост и практичност го правят хубав и полезен подарък.

БЕЛЕЖКА:

Действителният цвят може да се различават леко от снимките, поради друг дисплея и светлинния ефект.

Допуска се отклонение на 1-3 см от ръчно измерване.

Технически характеристики:

Материал: пластмаса

Размер на лампата: 60*90 mm

Тип на източника на светлина: led висока яркост

Обхват на действие: 1000 метра в полето на зрението

Експлоатационен период: 10-20 часа

Тегло: 107 грама

Комплектът включва:

1 * Налобный фенер

1 * USB кабел за зареждане

1 доставка: След като вие поръчате стока, ние ще ви изпратим вашата покупка в продължение на 3-4 дни.Ако имате специфични изисквания, моля, пишете ни съобщение или се свържете с нас директно. 2, За възстановяване: ако стоката е повредена при транспортирането, можете да го върнете в рамките на 7 дни.При подаване на заявление за възстановяване на средства, купувачът трябва да получи потвърждение от продавача. 3, За продажба на едро и дропшиппинге: За търговия на едро, ние предлагаме безплатна експресна доставка, доставката на които отнема само 3-8 дни.При директна доставка ние можем да изпратим стоката на вашите клиенти директно и няма да оставят информация за нас, ако вие го искате. 4. Как мога да следите своя колет?: Можете да следите своята парцел в следния уеб-сайт, с помощта на вашия номер за проследяване: www.17track.net/en (Копирани в браузър, за да отворите) 5. Ако имате някакви въпроси относно поръчки, моля, първо се свържете с нас, ние ще ви дадем задоволителен отговор.Защото вашата подкрепа - нашата движеща сила.

Отзиви на купувачи

Добави мнение

Технически характеристики

  • Името на марката: Светлина На Мечтите
  • Сертифициране: СМС
  • Произход: Континентален Китай