Самозалепващи Врата Дръжка От Неръждаема Стомана И Черна Златисто-Сребърна Дръжка На Шкафа Самозалепващи Мебели Чекмеджето На Шкафа Хардуерна Тяга

Кабинет хардуер

w2047

В наличност

98.76лв.
197.52лв.

Основни моменти:

1. Висококачествен материал: Самозалепваща instant дръжка е изработена от висококачествена алуминиева сплав, който е лек, елегантен, траен и не е лесно да избледнява или ръжда. 2. Прост и стилен: залепваща врата копчето

дръжка е красива на вид и удобен за задържане, идеален за декорация на вашия дом.Тя е лесна и стилна.

3. Практични помощници: Самоклеящийся двутактов асистент има за цел да ви помогне безопасно, бързо, лесно и ефективно да писалки или подмяна на счупени дръжки на шкафове, плъзгащи врати, стъклени прозорци или повдигащи кутии, за да предложат удобство в живота ви.

4. Самозалепващи конструкция: на обратната страна на нашите дръжката на вратата с перфорации има лепило, просто трябва да се сваля защитното фолио със самозалепваща повърхност, след това се придържаме към съответното място на мебели, равномерно натискане на около 10 секунди, за да вдигне или да окаже натиск върху тях.

5. Широка гама от приложения: Самозалепваща врата копчето подходящи за плоски и чисти повърхности, като например стъкло, дърво, керамични плочки, неръждаема стомана, метал, картон и т.н.

Описание:

Самозалепващи instant дръжка е изработена от висококачествена алуминиева сплав, така че тя да е лека, гладка, здрава и не е толкова лесно да избледняват или ръжда.Може да се използва в различни видове шкафове, чекмеджета, врати, скринове, прозорци, гардеробных, писмени маси, библиотеки, нощни тумбочек и т.н.

Спецификация: 1. Заглавие: Самозалепваща врата копчето

2. Материал: алуминиева сплав

3. Наличните цветове: черен, сребрист

Размер:

Голям: около 210x25x31 мм/8.27x0.98x1.22 инча, около 82 g/бр. Средно: около 180x25x33 мм/7.09x0.98x1.3 инча, около 68 г/бр.

Малка: около 147x25x35 мм/5.79x0.98x1.38 инча, около 50 грама/бр.

Видове:

1. кръгла тръба от 2 бр. (черна) на 3 м лепило A

2. 2 бр. кръгла малка (сребро) на лепило 3 m B

3. 2 бр. кръгла среден (от сребро) лепило 3 М C

4. 2 бр. кръгла среден (черен) лепило 3 М D

5. 2 бр. кръгъл голям (черен) лепило 3 M E

6. 2 бр. кръгла голям размер (сребрист) 3 м лепило F

Опаковъчен лист:

2X самозалепващи дръжки за чекмеджета на шкафа

Бележки:

1. Поради различни екрани и светлинни ефекти действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимката.

2. Поради ръчно измерване се допуска отклонение в 1-3 виж

Отзиви на купувачи

Добави мнение

Технически характеристики

  • Номер на модела: Самоклеющаяся врата копчето
  • Материал: Алуминиева сплав
  • Произход: Континентален Китай