Xiaomi WiFi Сензор за откриване на дим 80 db Алармена система Пожарникар Интелигентен Детектор за дим Wifi Противопожарна Защита, Аксесоари за домашна аларма

Подобрения в дома

w1697

В наличност

14.54лв.
26.45лв.

【Забележка】

Всички стоки, които се продават в този магазин, са продукти на екологична мрежа, авторизованными XIAOMI, и на тях не логото XIAOMI.

Описание:

Спецификация:

Платформата на "Умен дом": Sasha

Тип: Детектор за дим

Номер на модел: Детектор за дим

Име на продукта: WiFi сензор за температура и влажност на въздуха детектор за дим

Модел: YG002

Материал: ABS

Цвят: бял

Входно напрежение: батерия AAA X2 (не са включени в комплекта)

Ток: ≤ 10uA

Ток на сигнала на алармата: ≤ 120 ma

Нивото на звука на сигнала на алармата: 80 db /1 m

Диапазон на детектиране: 20 м2

Работна температура: -10 ℃ ~ 50 ℃

Работна влажност: ≤ 95%

Стандарт Wi-Fi: 2,4 Ghz 802.11 b/ g/ n

Име на приложението: Hristo Смарт / Smart Life

Размери на продукта: около 90x90x37 mm/3,54x3,54x1,45 инча

Нето тегло: 103 грама

Брутното тегло: 124 грама

Технически характеристики:

Характеристика:

1. 2 в 1: Детектор за дим с датчик за температура и влажност на въздуха, не само може да открива дим, но и за измерване на температура и влажност.Криви на температурата и влажността, запис на промените в температурата и влажността в приложението и но ви ги в графичен вид.По-интуитивен информирайте вас относно последните промени на данните.

2. Димна аларма: 80 db (A) звуков сигнал, когато температурата достига 60 градуса, дим достигне определена стойност.Включете алармата, позволете на хората навреме да се реагира бързо и да се справят с това.Сигнал за тревога при висока температура, автоматичен сигнал аларма при температура от над 60 градуса, и мобилен телефон ще подаде сигнал за тревога. мобилно приложение alarm push, ще ви позволи да се отървете от скрити опасности и икономически загуби.

3. Характеристики: Детектор за дим навреме напомня за опасна концентрация на дим, което премахва необходимостта от потенциална опасност и икономически загуби.Гласов контрол, съвместим с Amazon, Google Home, Tmall Genie и Xiao Ai.WIFI Bluetooth - съвместими с два начина на свързване, позволява да се свързват към мрежата по-бързо.Свързване към мрежата се случи 2 пъти по-бързо, отколкото при използване само на Wi-Fi.

4. Функция: Интелектуална връзка, взаимодействие с други интелигентни ключалки на вратите на Sasha и оборудване за мониторинг, навременно спасение и намаляване на времето за отваряне.Напомняне за ниско заредена батерия, когато батерията е под 20%, то автоматично ще изпрати съобщение за напомняне за улесняване на своевременна смяна на батерията.Функцията за споделяне, е възможността за съвместно използване с членове на семейството за съвместен контрол.С помощта на група функция можете да изключва или да включва групово устройства заедно, че е по-удобно.

5. Място за инсталиране и употреба: Препоръчваното място на инсталиране: Аларма може да се монтира на тавана или под ъгъл; ако, трябва да инсталирате скатной покрива на сградата или на покрива с форма на диамант, на ъгъл на наклона не трябва да превишава 45 °, а разстоянието трябва да бъде 50 виж Инсталиране на плосък таван: най-Доброто място за монтиране на датчик за дим - в центъра на тавана.Тъй като дим, топлина и леснозапалими вещества, издигащи се към тавана, се разпространяват в странично.Седнете сега на разстояние не по-малко от 30 см от осветителни тела или други украшения.Монтаж под наклон на тавана: Ако таванът е наклонен, поставете сензора за дим на разстояние от 90 см по хоризонтала от покривна окачване.Може да се използва широко в домове, дневни, кафенета, танцови зали и други места, където е необходимо наблюдение, пожароизвестяване. (Този сензор не може да се открие газ/топлина.)

Отзиви на купувачи

Добави мнение

Технически характеристики

  • Характеристика: Термогигрометр
  • Тип F: 120 ma
  • Тип D: Сензор за температура и влажност на въздуха 2 В 1
  • Размери на продукта: Около 90x90x37 mm/3,54x3,54x1,45 инча
  • Tpye 2: Детектор за дим на Hristo Wifi 120ma
  • Нивото на звука на алармата: 80 db/1 m
  • Гласов контрол: Amazon/Google Home/Tmall Genie/Xiao Ai
  • Произход: Континентален Китай
  • Tpye 3: Безжичен Детектор за дим на Sasha
  • Името на марката: XIAOMI
  • Tpye 1: Сензор за температура и влажност на 2,4 Ghz
  • Тип C: Напомняне за ниско зареждане на батерията Wi-Fi интернет и детектор за дим на Sasha
  • Тип А: Термогигрометр за откриване на дим
  • Тип E: 2.4 Ghz
  • Тип B: Пожарникар
  • Характеристика C: Навременна Спасителна Термогигрометр
  • Атрибути на продукт 1: За сигурността на системата Alexa Google Home