Вътрешна тръба наем път 700 x 32C 80 мм Presta TPU Велосипедна вътрешна тръба гума за детски велосипед Ремонт на велосипедни гуми на Планинския Велосипед

Аксесоари за велосипеди

w16181

В наличност

21.86лв.
39.03лв.

Описание:

【Технически характеристики на продукта】: Колоездене, вътрешна тръба имат най-широка гама от размери на пазара, които са съвместими с гуми 700 от 18 до 32 инча.Ключови детайли подсилени за издръжливост.

【Високо качество】: Вътрешна тръба лек велосипед е направена от висококачествен TPU, който притежава добра герметичностью и стабилно налягане на гумите, както и притежава характеристиките на стареене и амортизация.

【Издръжлив и лесен】: Вътрешна тръба за шоссейного наем 700 по-здрав може да издържа на най-трудната местност и са устойчиви на пробиване и счупвания.Теглото е само около 38 грама.

【Лесна инсталация】: Здрава вътрешна тръба на велосипеда операция инсталиране на вътрешната тръба е много лесен и бърз, което пести време и усилия, можете да замените старата вътрешната тръба за броени минути.

【Важни съвети】: Моля, накачайте малко количество въздух, преди да инсталирате, докато вътрешната тръба не се превърне в кръгла форма, налягане трябва да бъде по-малко от 0,5 бара, между другото, проверете дали няма изтичане на въздух, можете да му придават форма, за да не скручивалась в топката и да я направите равна.Най-накрая проверете дали е спукана дали вътрешната повърхност на гумата.

Спецификация:

материал: TPU

Таблица с размери:

Височина Presta: 8 см/3,15 инча

Комплектът включва:

1 вътрешна тръба за велосипед

Забележка:

Моля се допуска малки грешки, поради ръчно измерване и на различните монитори.

Отзиви на купувачи

Добави мнение

Технически характеристики

  • Централен ключ2: Колоездене вътрешна тръба 700x18-32c French
  • Основната клавиш 6: Резервни Части за пътни велосипедни тръби 700
  • Централен ключ3: 700 x 18 23 25 28 30 32C Вътрешна тръба на велосипеда
  • Централен ключ1: Вътрешна тръба на велосипеда
  • Централен ключ4: Ремонт здрава тръба мотор със защита срещу пробиви
  • Произход: Континентален Китай
  • Името на марката: SONONIA
  • Основната клавиш 5: Висококачествена сверхлегкая тръба за вътрешната гума на велосипеда