1 бр. Профили на 90/180 Градуса, Удължител за стол, Мебели Скоби, самостоятелно блокиране Сгъваем панта, Сгъваема поддържаща рамка, Краката на масата

Кабинет хардуер

w157900

В наличност

72.31лв.

1 бр. профили на 90/180 градуса, удължител за стол, мебели скоби, самостоятелно блокиране сгъваем панта, сгъваема поддържаща рамка, краката на масата

Тип: Сгъваема линия

Материал: метал

Цвят: сребрист

Диапазон на завъртане: 0/90/180 градуса

Дебелината след сгъване: 3,3 см

Диаметър на отвора: 4.5 mm

Дебелина на линия: 2.5 мм

Размерът на линия:10.5*5*5.4 см

Характеристики:

Невидим: Панти, изработени от галванизиран метал, а от ляво и дясно на бутоните за управление са проектирани по такъв начин, че те могат лесно да се вземат независимо от стила на семейството.Благодарение на малко размера на по-голямата част от времето си, не се вижда.

Регулируеми: еластична рамка на масата крака на панти може да се регулира в диапазона от 0 градуса до 180 градуса, което ви позволява лесно да регулирате позицията на дивана-легло, диван комплекти и мебели.

Функция самоблокировки: За да се подобри безопасността на тези скоби са оборудвани пружинящей функция самоблокировки, която може да се записват за фиксиране в отворено положение.Когато не се използва масата или на работното място, просто щракнете върху резето и го сгънете, за да освободи повече място.

Голяма носеща способност на: Сгъваема самоблокирующаяся рамка на масата с голяма носеща способност.Тези скоби са по-подходящи за закрепване на ножкам мебели или тесен прости работен повърхности.

Широко приложение: Сгъваема поставка е идеална за използване в кухнята, в пералните, в търговията на дребно, бакалее, за склад за промишлени услуга, в офиса, в жилищни помещения.Сложете ги на крака или на масата, за да сгънете крака на масата или леглото с ръце, сгънати предмети на масата, сложете ги пълнители на масата и т.н.

Mailto: 1 х самостоятелно блокиране сгъваем панта

Отзиви на купувачи

Добави мнение

Технически характеристики

  • Произход: Континентален Китай
  • Аксесоари за diy: Дървообработване
  • Тип: Мебели За Дома Линия

Тагове: профили мебели-удължител за стол