Тъпо USB Малък Охлаждащ Вентилатор С led цифров дисплей, Безлопастный Окачен вентилатор на врата, 5-степенна скоростна кутия, която се презарежда Охладител за дома, Училището, Офиса

Подобрения в дома

w1152

В наличност

164.76лв.
329.54лв.

style="color: #000000; шрифт семейство: Microsoft YaHei; размер на шрифта: 14 пиксела Внимание на испански купувачи:

Ако вашият адрес на е посочен със следните пощенски индекс, моля не избирайте испански склад.

Пощенски код започва с 35/38.

В чужбина на склада не може да изпълни доставката, в противен случай ние ще изпратим поръчка от склад в Китай.

Безлопастный Преносим Маточната Вентилатор, Тъпо USB, Малък Охлаждащ Вентилатор, led дигитален дисплей, 5-степенна скоростна кутия, която се презарежда за дома, училището, Офиса

Характеристика:

1. Охлаждане без помощта на ръцете: Преносим USB вентилатор, подвешиваемый на врата ви позволява да съхраните прохладата без помощта на ръцете, не размахваше ръце.Това е идеалният спътник за работа в горещо време.

2. Дизайн без остриета: Благодарение на новаторски дизайн без остриета и вентиляционному дупката не трябва да се притеснявате за това, че вашата коса ще попаднат на лопатките на вентилатора, което го прави безопасен за децата и възрастните хора.

3. Дизайн в стил слушалки: Благодарение на дизайна в стил слушалки преносим USB вентилатор, подвешиваемый на шията, ви позволява да освободите ръцете, като същевременно се запази прохладата.Стилен дизайн позволява лесно да се носи независимо от това, където и да отидете.

4. Удобен и безшумен: Окачен на шийката на вентилатор е предназначен за по-удобно ползване, и не вреди на кожата.То работи с ниски нива на шум, което го прави идеален за тихите помещения, като офис или четене.Вие дори можете с лекота да гледат телевизия или да провеждате телефонни разговори.

5. Преносим и многофункционален: можете да използвате този портативен мини-фен у дома, в движение, в походи, къмпинг или на риболов, за да останат на хладно.Това е като да има свой собствен носене климатик!

Параметри:

Цвят: както е показано на снимката

Размер: 19 * 21,5 см/7,48 * 8,46 инча

Материал: ABS

Прехвърляне: 5-аз трансфер

Стандарт: пластмасов версия, 5-степенна, охлаждане, корпус от порцелан с лед и цифров дисплей

Усъвършенстван цифров дисплей: зареждане на Type-c + сверхдлительное време на автономна работа + показване на заряд на батерията в режим на реално време + цветни светлини атмосфера

Забележка:

Поради друг монитор и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, представени на снимките.Благодарим ви!

Моля, позволете отклонение в измерването на 1-2 см от ръчно измерване.

1 * Вентилатор

1 * Кабел за зареждане

[relateproductdetail /]

Отзиви на купувачи

Добави мнение

Технически характеристики

  • Произход: Континентален Китай